Mypa parašė:
Ikvepia tikrai! As per 2 metus neturejau jokio kibimo (bent apie kuri zinociau). Geguzes men uzsiregistrave IUI. Nepraraskit to tikejimo, matyt pagaliau atejo jusu …
Man liepa butu buve 2 metai kai nekibo.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMypa parašė:
Ikvepia tikrai! As per 2 metus neturejau jokio kibimo (bent apie kuri zinociau). Geguzes men uzsiregistrave IUI. Nepraraskit to tikejimo, matyt pagaliau atejo jusu …
Man liepa butu buve 2 metai kai nekibo.
Mypa parašė:
Dar kazkoki random pasidariau is "mano vaistine"
Matosi!
Mypa parašė:
Jau tyliai sveikinu🙂
Ingius68 parašė:
Zinau ta jausma as iki sendien nt gadinu 😁😁 Sendien paskutinis t ryskesne uz c 😁
Aš taip pat.. Negaliu patikėti, kad mano vaiduokliukas virto ryškiu brūkšneliu ir kasryt drebėdama darau testą, melsdamasi, kad nebūtų išblukęs 🙈

Mypa parašė:
Tikrai matosi. Sveikinu ir linkiu ryškėti! 🤞
Ragdoll parašė:
O livsane tikrai nebepatikimi, džiūstant (po 50 min) meta va tokį vaiduoklį 🤷♀️
O kad po 5 min testas nebevertinamas tai dzin. Ka jis ten džiūstant rodo jau ne be jūsų reikalas nesbjis turi buti išmestas o ne bandyti įžiūrėti po valandos kazka
Pukiss parašė:
O kad po 5 min testas nebevertinamas tai dzin. Ka jis ten džiūstant rodo jau ne be jūsų reikalas nesbjis turi buti išmestas o ne bandyti įžiūrėti po valandos kazka……
Tik perspėju tas, kurios žiūrės.
P.s. Akį kabino ir nepraėjus vertinamam laikui, tik kamera jo nebūtų užfiksavus.
Ragdoll parašė:
O livsane tikrai nebepatikimi, džiūstant (po 50 min) meta va tokį vaiduoklį 🤷♀️
Testas vertinamas max 10 min poto beveik visi turi isdziuvimus,
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai