Mazas parašė:
Sveika, as naudojiu beveik kiekviena menesi. Cia kaip nestumo testas
Siunku po persileidimo pastoti jau anta menesį. Išbandysiu su testais.
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįMazas parašė:
Sveika, as naudojiu beveik kiekviena menesi. Cia kaip nestumo testas
irmuciukea18 parašė:
Po persileidimo patartina bent pora men palaukti
Mazas parašė:
Ar buvo jau mm po persileidimo?
Mazas parašė:
Ar buvo jau mm po persileidimo?
Persileidau spalio 17 o po to darem pertrauka tris mėnesius kaip daktarė sakė.
Mazas parašė:
Čia gana abejotinas teiginys. Po persileidimo ėjau pas tris gydytojus. Du iš jų sakė, kad nieko laukti nereikia. Naujausi moksliniai straipsniai sako, kad per pirmus mėnesius po persileidimo kaip tik yra didžiausia tikimybė pastoti ir pastojusios moterys puikiai išnešioja. Tik poliklinikoje ginė rekomendavo laukti 3 mėn., bet man susidarė įspūdis, kad čia šiek tiek pasenusi praktika. Žinoma, jei nėštumas nutrūko vėlai, tai gal ir kitokia situacija. Bet aš po ankstyvo persileidimo irgi nieko nelaukiau 🙂
Smiltys parašė:
Čia gana abejotinas teiginys. Po persileidimo ėjau pas tris gydytojus. Du iš jų sakė, kad nieko laukti nereikia. Naujausi moksliniai straipsniai sako, kad per pirmu…
Nu nėžinau kadangi ne visom vienodai būna. Na man sakė jeigu vėl iš karto pastosiu vėl bus tas pats persileisu.
Smiltys parašė:
Čia gana abejotinas teiginys. Po persileidimo ėjau pas tris gydytojus. Du iš jų sakė, kad nieko laukti nereikia. Naujausi moksliniai straipsniai sako, kad per pirmu…
Pritariu. Po persileidimo buvau pas 4ias ginekologes. Viena ligonineje kur gulejau, viena su siuntimu, viena privati ir viena poliklinikoje. Tai tik ta kuri dirba poliklinikoje pagal senus medicininius metodus sake kad reikia laukti. Kitos sake kad jei nebuvo komplikaciju, ir jautiesi atsigavus, sulauki pirmo ciklo ir pirmyn vel planuoti
irmuciukea18 parašė:
Nu nėžinau kadangi ne visom vienodai būna. Na man sakė jeigu vėl iš karto pastosiu vėl bus tas pats persileisu.
Aš pastojau, taip jūsų vadinamam "iš karto", tai viskas gerai. Manau kiekvieno situacija skirtinga, bet dažniausiai ginekologai rekomenduoja sulaukti mm ir tęsti planavimus jei psichologiškai norisi
Lolita3000 parašė:
Kaip manot kuria diena ivyko ovuliacija? 🙄
Panašu jog 13 buvo pikas
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai