2012.06.17 18:55 (prieš 14 m.)
Simonele parašė:
musu sis forumelis labi tylus, tikriausiai susirinkom tos,kurioms nepavyksta nuolat buti pasijungus. Pasigendu ir as, kai lauki kokio atsakymo, bet man cia gerai
ech vanillasky, as pirmus du menesius, tis tengiausi kazkiek sveikiau matintis, daugiau vaisiu, darzovysiu, bet kai nera rezultatu pradedi vel gyventi savo gyvenima ir tikis stebuklelio. Su antruoju ir pastojau,kai jau savo brangiajam sakiau,kad po 6 men nespastojimo tave pas daktarus, o va pries sestas mmm suzinau,kad beveik du menesiukus laukiuosi, tad va tikiuos ir dabar tokio pat stebuklo
folio rugsti geriu tada kai atsimenu, net nezinau ar cia gerai ar ne, bet su pirmuoju folio rugsti pradejau gerti tik 9 sav ir gime sveikas 4 kg
savo brangiajam E vit girdau ir pati prie to pacio, nes nake jei as negersiu tai ir jis negers, jis baisiais pries visokius vitaminus ir vaistukus. Vakar susiradau vaistazoliu,kurios reguliuoja hormonus, o ir viena planiuke ir kito forumo parase apie kitas vaistazoles,kurios skatina kaiusidziu gamyba,ar kaip ten
tad reiks ieskoti tu vaistazoliu ir pradeti gerti arbatas
o tu ka nors bandai daryti to ko nedarei, ar atsisakyti? geri kokius vit?
Ilgai nebuvau
buvo audringas savaitgalis toli nuo namu.
Na aš kažkaip visada lb sveikai maitinau, vyras irgi, žalingu ypročių neturim, karts aišku šio to atsigeri, kaip pvz šį saavitgali, bet galoju reikia atsiakyti alchoholio išvis, bet vasara bus sunku, šalykai ir pan...
Na einu skaityti toliau viską daug prirasėt po mano komentaro apie tyla