Sandrulyte parašė:
oho koks pilvukasjau tikrai nemažas
![]()
aciuka
sunku jau su tokiu skauda visur jauciuosi kaip bobute
Sandrulyte parašė:
oho koks pilvukasjau tikrai nemažas
![]()
aciuka
sunku jau su tokiu skauda visur jauciuosi kaip bobute
Gelyte1 parašė:
didelis vaikutis gims![]()
o pirmasis kiek svėrė kai gimė?
Samute UK parašė:
as gerai,sakyciau kaip ne nestuke,sveikata tikrai puiki,nevargina juokie negerumai.va ryt eisim su vyru pirmam skanui,tai taip laukiu,buvau tik 7sav.tai zinai girdejau tik sirdele,o dabar jau vistiek matysiu visa zmoguti...
o tavo pilvukas puikus,grazus.
aciuka
tai gal berniuko laukies sako su berniukais daug lengviau buna bent jau man tai tikrai abu nestumai nesunkus
manes irgi rytoj laukia paskutinis skanas ir viskas lauksim gimdymo
atsimenu dabar as pirma susitikima buvo tikrai nerealu net asaros isriedejo pamenu
o kaip galvoji ka turesi sirdute nieko nesako?
Sandrulyte parašė:
o pirmasis kiek svėrė kai gimė?
pirmasis svere 3840 tai sako kad antras siek tiek didesnis buna idomu kiek cia tos teisybes
jauciu kad panasiai svers
Gelyte1 parašė:
pirmasis svere 3840 tai sako kad antras siek tiek didesnis buna idomu kiek cia tos teisybesjauciu kad panasiai svers
![]()
nu tai ne mažas
nebūtinai,kitoms tai būna mažesni
nu bet pagal pilvą tai nelabai turėtų būti mažesnis
Sandrulyte parašė:
nu tai ne mažasnebūtinai,kitoms tai būna mažesni
nu bet pagal pilvą tai nelabai turėtų būti mažesnis
![]()
nu as irgi galvoju kad panasiai kaskas turetu svert
kaip tavo nestumas,kaip jautiesi?
Gelyte1 parašė:
nu as irgi galvoju kad panasiai kaskas turetu svertkaip tavo nestumas,kaip jautiesi?
aš tai visai neblogai,tik va vaikutis labai žemai ir placentos pirmeiga kažkaip,nu sakė labai saugotis,niko sunkiai nekilnot,nes gali būt persileidimas,tai daba reik labai saugotis
Sandrulyte parašė:
aš tai visai neblogai,tik va vaikutis labai žemai ir placentos pirmeiga kažkaip,nu sakė labai saugotis,niko sunkiai nekilnot,nes gali būt persileidimas,tai daba reik labai saugotis![]()
nu jo saugokis tikrai gulek kuo dazniau ilsekis
tai berniuka turesit,ar cia tik galvoji kad bus berniukas?
Gelyte1 parašė:
nu jo saugokis tikrai gulek kuo dazniau ilsekistai berniuka turesit,ar cia tik galvoji kad bus berniukas?
![]()
aha,ilsėsiuos kiek galėsiu,kad tik viskas gerai būtų
nu šiandien kai darė scana,tai sakė,kad lyg ir berniukas,vėliau vėl darys,tai tada jau tiksliai pasakys
aišku jei pasirodys
Sandrulyte parašė:
aha,ilsėsiuos kiek galėsiu,kad tik viskas gerai būtųnu šiandien kai darė scana,tai sakė,kad lyg ir berniukas,vėliau vėl darys,tai tada jau tiksliai pasakys
aišku jei pasirodys
![]()
sveikinimai suzinojus lyti
o kaip jus nematet kiausiuku?
nes man kai pirma karta skana dare tai kuo geriausiai matesi kiausiukai net minciu nera kad gali but mergyte ir dabar nemazai skanu turejau visada kiek buvom sake kad berniukas
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai