Nepasiduodanti parašė:
Oi be,šiandien 8 dpo,tai stengsiuos išlaukt kuo ilgiau. Nes matau kaip merginos nervus gadinas su neaiškiais nt atsakymais. Norėtusi to išvengti 🙂
šaunuolė,lauksim kartu kantriai tavo testuko teigiamo
Nepasiduodanti parašė:
Oi be,šiandien 8 dpo,tai stengsiuos išlaukt kuo ilgiau. Nes matau kaip merginos nervus gadinas su neaiškiais nt atsakymais. Norėtusi to išvengti 🙂
šaunuolė,lauksim kartu kantriai tavo testuko teigiamo
Kokybene parašė:
Labas, nuotaikos geros, bet tik dėl to, jog pagaliau kvepia vasara 🌻
Kadangi vis tik nebuvo pasiektas pikas su OT, yra nusivylimas. Pagal skirtingas pr…
Na su oda nieko aš asmeniškai nedarau,nors žinoma ne už kalnų gal ir reiks,bet va nei manikiųro,nei kirpyklos ar blakstienų neketinu atsisakyt. Kas konkrečiai dėl retinolio,kažkqip net nesidomėjau,bet logiškai mastant aplamai reiktu atsargiai žiūrėt į tai kas tiesiogiai į kraują patenka. Turiu omeny mityba,rūkymą,alkoholį ir vaistus. Girdėjus tokių dalykų kad kaikurios net plaukus nustoja dažytis kol laukias,bet gal čia jau kiek perspausta. Jul davar net maistas ir oras prisisunke visko,niekur nuo to nepabėgsi 🙂
Lainė123 parašė:
aš tai šiandien geroje nuotaikoje, kadangi tą piką pasiekėm, myliukų buvo daug, bet tuo pačiu labai bijau, kad jei nepavyks, tai labai save griaušiu, šitas užknisa,…
O dėl ko save griaužt,jei padarei viską,kas tavo valioj? Svarbiausia tokiu atveju rankų nenuleist,o visą kitą ne mūsų valioj 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Na su oda nieko aš asmeniškai nedarau,nors žinoma ne už kalnų gal ir reiks,bet va nei manikiųro,nei kirpyklos ar blakstienų neketinu atsisakyt. Kas konkrečiai dėl r…
dėl kirpyklos, tai jo, girdėjau, kad daug kas atsisako, bet aš esu tamsiaplaukė ir neturiu dar žilų plaukų, tai tie dažai tikrai nebūna kažkokie kosminiai, manau, kad irgi neatsisakysiu
nagų taip pat, bet kas susiję su labai kenksminga, kaip pvz koks soliariumas, ar kokia inejkcija į veidą, tai tikrai. Aš net ruošiuosi tam, pasidariau antakių korekcija praeitą savaitę, prieš mėnesį heliurono, kad paskui ilgai negalėsiu
Lainė123 parašė:
šaunuolė,lauksim kartu kantriai tavo testuko teigiamo![]()
![]()
Tai ne mano,o abiejų 😊🧡 idealu būtų,kad visų būtu teigiami. Tikiu,kad taip ir bus tik ne vienu metu. Juk negalim visoa gimdymo namis užgult tą patį mėnesį 😅
Nepasiduodanti parašė:
Tai ne mano,o abiejų 😊🧡 idealu būtų,kad visų būtu teigiami. Tikiu,kad taip ir bus tik ne vienu metu. Juk negalim visoa gimdymo namis užgult tą patį mėnesį 😅…
jau geriau užgulam visos ir bus labai smagu visoms
Lainė123 parašė:
dėl kirpyklos, tai jo, girdėjau, kad daug kas atsisako, bet aš esu tamsiaplaukė ir neturiu dar žilų plaukų, tai tie dažai tikrai nebūna kažkokie kosminiai, manau, k…
Na aš iš prigimties praktiškai juoda,vet šviesinu plaukus iki baltumo,nes esu blyškios odos ir man net netinka tamsūs plaukai. Dėl nagų ir blakstienų jau preitą nėštumą kalbėjau su savo meistrėm,tai paaiškino,kad nebe tie laikai ir aplamai yra labai žiūruma į naudojamų medžiagų kokybę,nes ne tik nėštukių sveikata svarbi 🙂 Beto,atsisakyt pagal jas kitom tenka vien dėl to,kad tiesiok klienčių organizmas atmeta pvz gelį ir vien dėl to nesilaiko elementariai nagai ar blakstienos. Bet čia jau kitas atvejis 🙂 O į soliariumus nevaikųtau ir taip,nes mane saulė labai myli ir jau dabar gana ruda esu. Užteko pora kartų po šortais išėjus veją nusipjaut 😁
Kokybene parašė:
Labas, nuotaikos geros, bet tik dėl to, jog pagaliau kvepia vasara 🌻
Kadangi vis tik nebuvo pasiektas pikas su OT, yra nusivylimas. Pagal skirtingas pr…
Laba, Aš dabar nebevartoju retinolių, nenaudosiu ir botokso kolkas..kol planavime..
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai