birzelinuke parašė:
Taip gavau statmena,blogai sustojau ir keleta kartu taisiausi,ir per daug pavaziavau nepaziurejau buvo bumpt.Lb apmaudu,nes mieste lb sekesi,anksciau aikstele visad…
nu jo tai krlinta kart jau laikysi?
birzelinuke parašė:
Taip gavau statmena,blogai sustojau ir keleta kartu taisiausi,ir per daug pavaziavau nepaziurejau buvo bumpt.Lb apmaudu,nes mieste lb sekesi,anksciau aikstele visad…
mamulyte1 parašė:
jis man nepasako kodel nejungi ketvirtos arr pan![]()
mieste 50 gali varyt. tai visad jei kokiam raudonvari tiesiiai ilga distancija varai ar romainiuose vaziuoji tai 4. Su trecia velkiesi gaunasi kone
mamulyte1 parašė:
nu nekyla man kuo puikiausiai mieste uztenka.dar paklausiau kada vaziuosim autostrada jis sako kai busi pasiruosus irgi nesupratau???na laukiu labai pirma…
nelabai tu ta senaji matyt turetum. Jie tdn varo kone be poilsio bent pas mus. Jei susitinki tai nebent aikstelej arba prie mokykleles pora sekunciu pamatai kad grizo ar isvaziavo o daugiau ne. As seniho niekur dar nesutikus buvau po pakeitimo
mamulyte1 parašė:
7 karta,mano skaicius tikiuosi bus sekmingas.
Griv. parašė:
mieste 50 gali varyt. tai visad jei kokiam raudonvari tiesiiai ilga distancija varai ar romainiuose vaziuoji tai 4. Su trecia velkiesi gaunasi kone
nu man atrodo kad nereik man tos 4
madina neuzia ir nejungiu
50varau
Griv. parašė:
o as mokyklinio neislaikiau merginos. Vel ant prakeikto vienpusio pasimoviau...
o kas ant to vienpusio?kelinta karta? iskart pasake ar kai gryzot i mokykla?
birzelinuke parašė:
7 karta,mano skaicius tikiuosi bus sekmingas.
aina sau o kiek viskas kainavo? kada dabar aisit? nu bet jus ir stipri as jauciu po kokiu 3kart pasiduociau
mamulyte1 parašė:
nu man atrodo kad nereik man tos 4madina neuzia ir nejungiu
50varau
![]()
Junkit geriau 4 jai jau vaziuojat 50.
Bus jau 7 kartas,mest gal buvo mintis viena karta bet neko negaliu padaryti,lb reikia vairuoti,anksciau ar velau,tai nepasiduodu ir vistiek islaikysiu.Tikiuosi jau kita karta pavyks.
mamulyte1 parašė:
nu man atrodo kad nereik man tos 4madina neuzia ir nejungiu
50varau
![]()
Viso jau bendrai apie 900 €
birzelinuke parašė:
Junkit geriau 4 jai jau vaziuojat 50.
Bus jau 7 kartas,mest gal buvo mintis viena karta bet neko negaliu padaryti,lb rei…
na ziuresiu ryt kaip cia bus gal jis nieko nesako nes nereik tis 4
birzelinuke parašė:
ojetus
labai tikiuosi kad islaikysit
kada dabar aisit? pas ta paty gal papuolat?
birzelinuke parašė:
o tai emet papildomu? ar cia vis su perlaikymais?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai