Burburbur parašė:
Na masinos siaip skirtingos. Vienoms uztenka ir 3pavaros mieste kitoms ir 4 per maza.
supratau
Burburbur parašė:
Na masinos siaip skirtingos. Vienoms uztenka ir 3pavaros mieste kitoms ir 4 per maza.
supratau
Burburbur parašė:
Tai gal nereik tos ketvirtos jei nekyla apsukos virs 2k
nu nekyla man kuo puikiausiai mieste uztenka.dar paklausiau kada vaziuosim autostrada jis sako kai busi pasiruosus irgi nesupratau???
na laukiu labai pirmadienio ziuresiu ka pasakys jei nekas tai pasikeisiu tik kaip paskui ait i ta pacia mokykla nesuprantu nepyks paskui kad pasikeiciau instruktoriu?
mamulyte1 parašė:
nu nekyla man kuo puikiausiai mieste uztenka.dar paklausiau kada vaziuosim autostrada jis sako kai busi pasiruosus irgi nesupratau???na laukiu labai pirma…
Nu tai jei apsukos normaliai tai ir nereik tos 4 pavaros. O kas cia baisaus instruktoriu pakeist? Juk mokykla tai vistiek pinigus gavo
Ingka parašė:
Jus pagal apsukas ziurekit. Vaziuojant ziurekit kad rodykle butu iki 2 . Jei ant 3 begio apsukos virs 2, junkit 4 pavara. Zinoma kad viskas priklauso nuo greicio, s…
taip taip ir pagal masina jauti kai pradeda dundet
bet gal masina gera ford focus atrodo
Burburbur parašė:
Nu tai jei apsukos normaliai tai ir nereik tos 4 pavaros. O kas cia baisaus instruktoriu pakeist? Juk mokykla tai vistiek pinigus gavo
kazkaip nesmagu man
mamulyte1 parašė:
kazkaip nesmagu man![]()
Cia instruktoriuj kuri keiciate turi but nesmagu ir mokyklai o ne jums
mamulyte1 parašė:
o kurioj cia vietoj? na ijungiu 3 as ir pravaziuoju su ja mieste![]()
Savo mieste as, i kauna kita sav leksiu pirma kart
mamulyte1 parašė:
jis man nepasako kodel nejungi ketvirtos arr pan![]()
As tai jau pati girdziu kada reik, nors bijau as tu aukstu pavaru, bet pagal mano instruktoriu jei ilgai vaziuoji zemom pavarom kabinsis regitroj nes skaitosi neekologiskas vairavimas, beja pirmasis mano instruktorius liepe ziuret ne i apsukas o i spidometra, pasieki 20km/h jungi antra, pasieki 30km/h-3 ir tt cia jauciu kam kaip paprasciau
Burburbur parašė:
Cia instruktoriuj kuri keiciate turi but nesmagu ir mokyklai o ne jums
Butent, as pakeiciau ir negaliu atsidziaugt, as pinigus mokejau tam kad gauciau zinias, ir pati galiu sprest su kuo man vazinet, aplamai pas mus net per paskaitas sake pravaziuot su visais bent karta, kad atsirinkt su kuo patiem geriau, nes zmogus zmogui nelygu
raudonas debeselis parašė:
Savo mieste as, i kauna kita sav leksiu pirma kart
Jo jei regitroj vaziuosi su didesnem nei 2k apsukom ilgai bus klaida.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai