Juste11 parašė:
ir as manau kad uzdetutai va db ir galvoju ka pasirinkt sako kai pati gimdyciau kazkuom geriau butu, tai ant tokio klaustuko esu
![]()
as vietoj taves rinkciausi cp
tau paciai manau tikrai bus lengviau
Juste11 parašė:
ir as manau kad uzdetutai va db ir galvoju ka pasirinkt sako kai pati gimdyciau kazkuom geriau butu, tai ant tokio klaustuko esu
![]()
as vietoj taves rinkciausi cp
tau paciai manau tikrai bus lengviau
Dovile__ parašė:
as vietoj taves rinkciausi cptau paciai manau tikrai bus lengviau
ir as taipgalvoju, bet seimoj pas mane pries yra
sako daug laiko gulesi ant patalo ilgai skaudes..
Juste11 parašė:
ir as taipgalvoju, bet seimoj pas mane pries yrasako daug laiko gulesi ant patalo ilgai skaudes..
idomu kjp isivaizduoja ta ilgai...
Dovile__ parašė:
idomu kjp isivaizduoja ta ilgai...![]()
apie pora men
Juste11 parašė:
apie pora men
net juoka sukele as jau po sav,gal turuputi daugiau kai gazele laksciau pirmyn atgal
Dovile__ parašė:
net juoka sukele as jau po sav,gal turuputi daugiau kai gazele laksciau pirmyn atgal
![]()
o kaip fainai
saunuole
Juste11 parašė:
o kaip fainaisaunuole
![]()
![]()
taigi nera ten nk baisaus, rinkis cp jei pacios sirdis linksta link to, neklausyk aplinkiniu. man aplamai naturalus dvynuku gimdymas na nzn, gal per daug visko prisikaicius...
plius ir pazystamai taip buvo...zodziu viena pati isgimde kitas cp..nes niekaip nepavtko B dvynio istatyt i reikiama padeti..
Dovile__ parašė:
taigi nera ten nk baisaus, rinkis cp jei pacios sirdis linksta link to, neklausyk aplinkiniu. man aplamai naturalus dvynuku gimdymas na nzn, gal per daug visko pris…
tai jau jo manau reiks cp rinktis
nes ir as prisiskaiciau prisiziurejau, siektiek baisu.. kiek laiko truko tau operacija? ir girdejau pienas greit neatsiranda?
Juste11 parašė:
tai jau jo manau reiks cp rinktisnes ir as prisiskaiciau prisiziurejau, siektiek baisu.. kiek laiko truko tau operacija? ir girdejau pienas greit neatsiranda?
operacija kazkur apie 1h bet cia jau laikas su visu tvarkymu siuvimu ir pan. man asmeniskai pienukas pasirode berots 5para jeigu nemeluoju
o kiek zinau po natural atsirast turetu 3para. nors mano ne vienai draugei po natural atsirado 4-5para
Dovile__ parašė:
operacija kazkur apie 1h bet cia jau laikas su visu tvarkymu siuvimu ir pan. man asmeniskai pienukas pasirode berots 5para jeigu nemeluojuo kiek zinau po n…
panasus laikas
tai priespieniu maitinai ar misinukais kol atsirado?
bet kai tik pagalvoju taip ir bijau gimdymo dienos
kai pirmi nezinia ka daryt
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai