Sashitta parašė:
Galbūt yra daugiau mamyčių, norinčių prisijungti į slaptą facebook grupę?![]()
As prisijungciau, butu paprasciau sekti veiksma, nei cia 😊
Sashitta parašė:
Galbūt yra daugiau mamyčių, norinčių prisijungti į slaptą facebook grupę?![]()
Evelinuxxx parašė:
Sveikos,šiandien ryte po miego tualete pamačiau rausvų išskyrų. Nedaug,bet vistiek labai išsigandau. Pilvo neskauda,tik taip šiek tiek rodos tempia apačią. Iki piet…
Ar neišrašė gyd Progesterono tablečių? Man pradžioje buvo tas pats, bet pradėjus gerti vaistus, viskas susitvarkė. O be to, lengvas tepliojimas pirmą trimestrą yra normalu
netelpa parašė:
tuomet parašykite man savo el paštą, kuriuo esate prisiregistravusi prie Facebook
gggiiieee parašė:
Dviračiu nerekomenduojama ne dėl kratymo, o dėl to, kad pasikeičia kūno masės centras , kai pilvas didėja ir yra rizika neišlaikyti pusiausvyros ir apvirsti ;)…
Va radau internete: kad važiavimas dviračiu, šuoliukai ir pan., kas yra susiję su 'kratymu' yra pavojinga - gali dėl to atšokti placenta. Be to juk ant dviračio yra nepatogi sėdima padėtis - pilvukas būna užspaustas, be to yra galimybė nukristi nuo dviračio ar trenktis pilvu kad ir į rėmą:(Patys pavojingiausi yra pirmieji ir paskutinieji trys nėštumo mėn.
Dainora66 parašė:
Va radau internete: kad važiavimas dviračiu, šuoliukai ir pan., kas yra susiję su 'kratymu' yra pavojinga - gali dėl to atšokti placenta. Be to juk ant dviračio yra…
Čia vėlgi kai didesnis pilvas dėl užspaudimo, kas dėl placentos, jei nėštumas sklandus ji tikrai nuo važiavimo dviračiu neatšoks
nes tada ir mašina negalima važiuoti , per gatves važiuojant dar ne taip papurtyti gali
Aureliaa parašė:
Man terminas gruodzio 3🤗🤗 o ir as visada norejau vasara gimdyti ar betkada tik ne žiema bet neplanuotai gavosi 🤭❤️
Man irgi gruodzio 3d raso termina. 😊
arrena parašė:
Na nezinia ka jus ten darysite, jei lengvai sokinesite, gal ir nieko, bet vartytis tikrai ne. Dar reiketu ivertinti ir savo pajegumo galimybes. Aš pati ten neičiau …
Na as galvoju eisiu tik pati nesokinesiu vaikas gales sokineti vienas su kitais vaikais kurie ten bus 🤩
gggiiieee parašė:
Aš tai eičiaunegalima šokinėt kai pilvas jau yra, o tokiu nėštumo metu net neįsivaizduoju kodėl būtų negalima jei sveikata gera
![]()
Taip noreciau pasišokineti su vaiku kartu bet gal svelniais ir paspiruokliuosiu arba tiesiog y vaika paziuresiu 😊
My_own_life parašė:
Merginos kaip siandiena jauciates? 🤔
Tragiškai, baisiai pykina, plius dar persalus ir turiu slogą. Visa dieną negaliu išlipti iš lovos. Kaip Jūsų sveikatą?
Kazkaip ziuriu cia visos siandien blogai jauciasi 🤔 gal ten kokie bijo ar magnetiniai laukai negeri, ar cia tu kietuju daleliu ar nuo ko... 🤔
Man tai tas sleikstulis nuolat budavo, bet siandien tai kaip po gero baliaus, vemiu visa diena, silpna, vos gyva... jau isigandus, buvau, bet dabar paskaiciau, kad daugumai cia bloga tai vilciu turiu kad taip ilgai nesites. 😭
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai