My_own_life parašė:
Klausykit o kaip del batutu galima ant ju sokineti ar ne? Vyras nupirko bilietus man ir vaikui y batutu parka tai nzn ar galiu as tenai eiti ar nelabai
Kai domejausi del sporto nestukems berods rase kad sokineti negalima
My_own_life parašė:
Klausykit o kaip del batutu galima ant ju sokineti ar ne? Vyras nupirko bilietus man ir vaikui y batutu parka tai nzn ar galiu as tenai eiti ar nelabai
Kai domejausi del sporto nestukems berods rase kad sokineti negalima
Dainora66 parašė:
Na manau nelabai ant batuto galima nesvarbu kokio laiko nestumas, nes ir dviračiu negalima važiuoti dėl kratymo važiuojant per duobutes... o batuto tai šokinėjo, o …
Dviračiu nerekomenduojama ne dėl kratymo, o dėl to, kad pasikeičia kūno masės centras , kai pilvas didėja ir yra rizika neišlaikyti pusiausvyros ir apvirsti ;)
gggiiieee parašė:
Dviračiu nerekomenduojama ne dėl kratymo, o dėl to, kad pasikeičia kūno masės centras , kai pilvas didėja ir yra rizika neišlaikyti pusiausvyros ir apvirsti ;)…
Na esmė ta pati didele rizika užsigauti
Dainora66 parašė:
Na esmė ta pati didele rizika užsigauti![]()
Kai pilvas didelis- taip
gggiiieee parašė:
Kai pilvas didelis- taip![]()
Tai su dviračiu galima važinėti, kol dar pilvo nėra? Nes net nebuvau pagalvojus, kad jis gali kenkti 🙄 Taip sunku su pirmu nėštumu ir dar tos pavojingiausios pirmosios savaitės, kad nežinai: kas galima, o ko ne ...
Patricija.30 parašė:
Tai su dviračiu galima važinėti, kol dar pilvo nėra? Nes net nebuvau pagalvojus, kad jis gali kenkti 🙄 Taip sunku su pirmu nėštumu ir dar tos pavojingiausios pirmos…
Tikrai galima
Žiūriu daug šiandien tinginiuku, man taip pat sveikatos nėra, visa diena pykina, o jei pagalvoju apie pykinima tai patampo gerai, bet dar nevemiu. Per diena vos pora kartu pavalgiau atzagareis dantim. Jau dingo apetitas, nors prieš tai per daug visko norejau. Jau pasirodė simptomai 😅
pančiu parašė:
Žiūriu daug šiandien tinginiuku, man taip pat sveikatos nėra, visa diena pykina, o jei pagalvoju apie pykinima tai patampo gerai, bet dar nevemiu. Per diena vos por…
As snd noriu ir valgau bet pavalgius toks jausmas kad gerklej rugstis stovi idomi busena užeina lyg ir šleikstulys, o nuovargis didelis vos namus susitvarkiau . Ryt i darba idomu kaip seksis dirbti su klientemis. Bandysiu tvarkyti mityba kuo sveikesne nes siomis dienomis buvo visko. Nesinori apsileisti jau nuo pirmu savaiciu
pančiu parašė:
Žiūriu daug šiandien tinginiuku, man taip pat sveikatos nėra, visa diena pykina, o jei pagalvoju apie pykinima tai patampo gerai, bet dar nevemiu. Per diena vos por…
Kaip ir su pirmu taip ir dabar nesiskundziu pikinimu. Tik va skrandis streikuoja kas labai nemalonu. Su pirma jauciausi kaip pachmielna, su šituo kaip apsinuodijus. Viresnele diena išgąsdino susprogdinusi balioną, po to perdegus lemputė dar išgasdino pokšteldama ir išmesdama saugikli. Tai nuo tos minutės guliu ir laukiu kada neramumas pilve baiksis. Marinuotu agurkeliu privalgiau. O nuovargis spėju didesnis ir dėl oro. Vis dėl to užterštumas nėštumo metu pavojus didelis. Kelias dienas skaudėjo galva. Silpna. Abejoju ar čia tik dėl nėštumo, juolab kai aplinkoje daug įvardino tokius pat siptomus
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai