Giliukaas parašė:
Tikiuosi, kad viskas bus gerai.. bet katik buvau wc, pasislapinau ir pasirode sviezio kraujo ir mazas mini kresuliukas, nieko siandien neskaudejo, nezinau net kaip …
Kaip jus jaučiatės ar nebuvo daugiau kraujo?
Giliukaas parašė:
Tikiuosi, kad viskas bus gerai.. bet katik buvau wc, pasislapinau ir pasirode sviezio kraujo ir mazas mini kresuliukas, nieko siandien neskaudejo, nezinau net kaip …
sandriut parašė:
O jaučiat kokius požymius nėštumo?
Iš pradžių maudė kaip prieš mėnesines, šiek tiek gal nugara pasijautė. Bet šiaip jokių išskirtinių ar klasikinių požymių kolkas nepajutau 😮💨
Kaip jūs jaučiatės?
Koletee parašė:
Iš pradžių maudė kaip prieš mėnesines, šiek tiek gal nugara pasijautė. Bet šiaip jokių išskirtinių ar klasikinių požymių kolkas nepajutau 😮💨
…
Man tai krūtinę jautri, ir jau kvapai erzina dabar, o kas bus toliau 🤣
Ieva 1 parašė:
Nu visai nebuvo, siandien viskas gerai, vakar va kas buvo ir viskas, tai nesuprantu🫣
sandriut parašė:
Man tai krūtinę jautri, ir jau kvapai erzina dabar, o kas bus toliau 🤣
Aj, krūtinę pamiršau 😂 pilna ir rytais kaip akmuo kieta 🫣 čia man buvo pirmas įtarimas, kad kažkas galimai vyksta 😃
Giliukaas parašė:
Nu visai nebuvo, siandien viskas gerai, vakar va kas buvo ir viskas, tai nesuprantu🫣
Tikėkimės, kad tuo ir baigsis, daugiau kraujo nesirodys 🤞
Giliukaas parašė:
Buna pradžioj to kraujuko. Tikėkimės kad viskas gerai🙏🏻
Gvimore parašė:
Sveikos. Labai labai nedrasiai jungiuosi ir aš![]()
Sveiki kiek laiko?
Reda34 parašė:
Sveiki kiek laiko?
Paskutines mm gegužės 1 d. Ciklas labai nereguliarus ir ilgas. Tai tiksliai pasakyti labai sunku..
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai