Sashitta parašė:
Galbūt yra daugiau mamyčių, norinčių prisijungti į slaptą facebook grupę?![]()
Norėčiau 😊
Sashitta parašė:
Galbūt yra daugiau mamyčių, norinčių prisijungti į slaptą facebook grupę?![]()
Norėčiau 😊
Garela221 parašė:
Sveikinu, mano terminas taip pat gruodžio 28 pagal skaičiuoklę. 😁
Va kaip malonu cia sutikti tokio pat likimo zmogiuka🤗 gal noretumete per fb susisiekt?
Garela221 parašė:
Kaip vadinasi?
Grupė slapta, tad jos facebooke nerasite, ją galite matyti tik gavę kvietimą ir prie jos prisijungę. Jei norite - parašykite savo el paštą (kuriuo esate prisiregistravę prie facebook) ir išsiųsiu jums kvietimą
Doviliukassss parašė:
Sveika 😊 Aš noriu✅
parašykit tada savo el paštą, pakviesiu
GintarėLab parašė:
Norėčiau 😊
tuomet parašykite savo el paštą, kuriuo esate prisiregistravusi prie Facebook
Sashitta parašė:
tuomet parašykite savo el paštą, kuriuo esate prisiregistravusi prie Facebook
Aš jum buvau rašiusi žinute
Ice-tea parašė:
As prisijungsiu veliau, dar nenoriu viesintismerginos, prisiskaiciau db, nors vyras pyksta, kad cia skaitau :)) del vonios, cia visai negalima gulet? Ar neturi …
Negalima gulėti karštoj vonioj, ilgai stovėti po karštu dušu, eiti į pirtis, jakuzzi, net gi ilgai būti ant saulės, mirkyti kojų karštam vandeny. Žodžiu - vengti visko, kas gali pakelti kūno temperatūra (tai pavojinga nėštumo metu)
pančiu parašė:
Aš jum buvau rašiusi žinute
negavau jūsų žinutės, dabar patikrinau visas žinutes...
Sashitta parašė:
Grupė slapta, tad jos facebooke nerasite, ją galite matyti tik gavę kvietimą ir prie jos prisijungę. Jei norite - parašykite savo el paštą (kuriuo esate prisiregist…
Aš kakzokioj jau esu gruodinuka 2019, bet ji nebuvo slapta.
Mile12345 parašė:
Mamytės ar galit paaiškinti kaip gines skaičiuoja nėštumo savaitės, nes aš nesuprantu. Pagal tėvų darželio skaičiuoklė man 8 sav, bet kai pas gine buvau nuėjus bala…
O kada mm jusu buvo?
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai