Victrix parašė:
Aš po gydytojos, davė savaitę, pirmadienį jei nebūsiu pagimdžius, liepė važiuot į ligoninę 🙄
Bet 8d.jum,tai ir laukit iki to
nebent indikacijos kažkokios yra
Victrix parašė:
Aš po gydytojos, davė savaitę, pirmadienį jei nebūsiu pagimdžius, liepė važiuot į ligoninę 🙄
Bet 8d.jum,tai ir laukit iki to
nebent indikacijos kažkokios yra
Gretamargareta parašė:
Sveikos, turiu klausima, ar tas kurios pirma karta turejo cp, si karta siunte i ta perinatalogijos centra del gimdymo plano sudarymo?
Niekas manes niekur nesiunte, visi sako, kad turesiu pati pabandyti gimdyti.
@gnetuk parašė:
Bet 8d.jum,tai ir laukit iki tonebent indikacijos kažkokios yra
Keistai man irgi nuskamba.. Suprasčiau terminas būtų, o dabar vos ne dar savaitė iki termino 🙄
Kesey parašė:
Buvo prieš tai šnekėta apie tinimą, aš kažkaip prieš tai neturėjau šitos problemos, bet šiandien ziuriu patino ranka, bet tik viena, kažkaip keista, galvoju ar čia …
Man prieš kokį 10 d pradėjo pėdos ir čournos tinti, bet kairė žymiai stipriau ( gyd nusistebėjo net dėl netolygumo, bet, kaip sakė, gimda “sukasi” ir netolygiai tb spaudžia...o db kelios dienos beveik nebetinsta- lb keista, nes maniau, jog db iki gali tins...
Busima.mamyte19 parašė:
Siandien buvau pas midwife paklause ar nejauciu paruosiamuju saremiu ir t.t sakiau ne, grizau namo ir po pusantros valandos kazkur man atrodo prasidejopirma kar…
Taip, man jie buna.. sutraukia visa pilva i kamuoliuka, apacia skauda, skausmas plinta i strenas, jausmas lyg menesines tuoj bus.. na, bent jau man taip buna 🥴 jausmas nekoks..
Laiminga1234 parašė:
Taip, man jie buna.. sutraukia visa pilva i kamuoliuka, apacia skauda, skausmas plinta i strenas, jausmas lyg menesines tuoj bus.. na, bent jau man taip buna 🥴 jaus…
Man visa vakara pilvas kietėja ( bet nėra skausmo/maudimo), kelinta savaitė naktimis būna maudimas pilvo apačioje, plintantis į nugara...
tomam parašė:
Niekas manes niekur nesiunte, visi sako, kad turesiu pati pabandyti gimdyti.
Aha ir manęs niekur nesiuntė. Niekas ekreipia dėmesio kad CP buvo. Matyt senai, tai nesiskaito jiems
o aš nieko prieš būčiau už planini CP
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai