Swan parašė:
Sveikos merginos!
Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Sveikinimai prisijungus! Ar jaučiate simtomus?
Swan parašė:
Sveikos merginos!
Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Sveikinimai prisijungus! Ar jaučiate simtomus?
Ačiū labai už atsakymą. Suteikėt vilties 🌷💕
Poryt kartosiu tyrimą būtinai.
frogyte parašė:
Labas! Po dviejų dienų darykites dar viena HCG tyrimą. Aš kai laukiausi dukrytės ir pasidariau HCG atsakymas buvo tik 6.1 (normos buvo kad iki 1 - nesilaukia, nuo 1…
Klarel parašė:
Labutis. Šio mėn 16d. Pasidariau testuką (turėjau susirgti, bet dėja) ir pasirodė vaiduokliukas, tad pasidariau dar penkis testukus per šį laikotarpį ir visi teigia…
Pas mane panasi situacija, po ovuliacijos buvau lazeri, po to dar pora kart kitose procedurosw kur net radiacijos kazkiek gauna kunas, ir tik po poros savaiciu nesusirgus suzinojau, kad laukiuosi, o pas gydytoja pirmai apziurai priims tik po menesio beveik tai labai neramu, stengiuosi neprisigalvot, but rami, bet irgi pamasciau o kas jeigu pakenkiau nezinodama..🙈 linkiu, kad viskas butu gerai🤗
Dionėja parašė:
Labas rytas. Kokius vitaminus geriate ir ar jums paskyrė ar pačios sugalvojot. Aš klausiau- sako gerk tik folio rūgštį. Bet juk reikia ir žuvų taukų ir magnio.
…
na tikrai nera kad reikia gerti ir magni ir žuvų taukus. ka reikia tai folio r., visi kiti pagal situacija. magni dazniausiai tenka gerti veliau.
Dionėja parašė:
Labas rytas. Kokius vitaminus geriate ir ar jums paskyrė ar pačios sugalvojot. Aš klausiau- sako gerk tik folio rūgštį. Bet juk reikia ir žuvų taukų ir magnio.
…
Nieko negeriu apart folio. Mano gyditoja sako, kad nieko nereikia, nebent jau kai atliks visu kraujo tyrimus ir paaiškės, kad kažko trūksta. O be reikalo gerti nereikia.
Dionėja parašė:
…
Aš pati pradėjau gerti omega-3, nes ir žuvies visai nevalgom, ir turiu problemu su širdim, tai manau nepakenks. Nors daktaras irgi sako tik folio gerti. Rinkausi naturalius, kad tikrai nepakenkčiau
Olaola parašė:
Aš pati pradėjau gerti omega-3, nes ir žuvies visai nevalgom, ir turiu problemu su širdim, tai manau nepakenks. Nors daktaras irgi sako tik folio gerti. Rinkausi na…
Ir aš panašiai. Geriu folį, d vitaminą ir omegą. Manau pakanka. Ir įprastai gerdavau juos išskyrus aišku folio rugštį
Dionėja parašė:
…
Laba,
Magnį, kalcį, cinką geriu mažomis dozėmis nuolat, o folį tik prieš nėštumą pradėjau ir dabar geriu. Pas daktarę dar nebuvau
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai