juratebutkuviene2 parašė:
Viskas nutruko, nakti tepliojimas perejo i kraujavima 😪. Dingo visi nestuvo pojuciai....
Pas daktare reiktų pasitikrinti ar viskas išsivalė.
Labai gaila- apkabinu ❤
Viskas nutruko, nakti tepliojimas perejo i kraujavima 😪. Dingo visi nestuvo pojuciai....
Labai gaila- apkabinu ❤
Dionėja parašė:
Labai gaila- apkabinu ❤
😥 kraujavimui pasibaigus registtuosiuosi. Aciu...❤
😥 kraujavimui pasibaigus registtuosiuosi. Aciu...❤
Užjaučiu, laikykitės. Ir linkiu sekančio karto laimingo 💕💕💕
UUgn parašė:
Užjaučiu, laikykitės. Ir linkiu sekančio karto laimingo 💕💕💕
🙏 Laimingo laukimo Jums visoms💛💛💛
🙏 Laimingo laukimo Jums visoms💛💛💛
Linkiu, kad kitą sykį pasisektų!
Labutis. Šio mėn 16d. Pasidariau testuką (turėjau susirgti, bet dėja) ir pasirodė vaiduokliukas, tad pasidariau dar penkis testukus per šį laikotarpį ir visi teigiami. Pagal skaičiuoklę rašo, kad bus lapkritinukas.
tad jungiuosi prie jūsų!
viskas nauja ir kiek baugu, nežinau nei nuo ko pradėti, pas ginę keliausiu 28d. Bet man neduoda ramybės, paskutinį testą dariausi kuris parodė kiek maždaug savaičių (2-3), tačiau prieš dvi sav, buvau pirmoje sesijoje plaukų šalinimo lazeriu, (suprantu, kad jau mano lazerio procedūroms tiutiu kuriam laikui) bet nerimauju ar nebūsiu pakenkusi kaip nors neštumui.
Viesnia17 parašė:
Sveikos, jungiuosi vėl į lapkritinukų būrį.jei viskas gerai, terminas turėtų būti lapkričio 21. Kleckas jaučiu bus kaip koks mohikanas, nes vos pastojus Covidą p…
Sveikinimai ir sveikatos! 🎈 Aš irgi dabar kaip tik baigiu įveikti coviduką 🤭
Klarel parašė:
Labutis. Šio mėn 16d. Pasidariau testuką (turėjau susirgti, bet dėja) ir pasirodė vaiduokliukas, tad pasidariau dar penkis testukus per šį laikotarpį ir visi teigia…
Sveikinimai prisijungus! Kol toks mažas nėštumas tikrai neturėtų kenkti
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai