Hlin parašė:
Sveikos 😊 šeštadienį turėjau susirgti, sekmadienį nesulaukus pasidariau testą 😅 nepatikėjau, važiavau pirkti dar ir pakartojau dar kelis 😄 due date skaičiuoklės ro…
Sveikinimai 😍
Hlin parašė:
Sveikos 😊 šeštadienį turėjau susirgti, sekmadienį nesulaukus pasidariau testą 😅 nepatikėjau, važiavau pirkti dar ir pakartojau dar kelis 😄 due date skaičiuoklės ro…
Sveikinimai 😍
Hlin parašė:
Sveika prisijungus🌷
Hlin parašė:
Ačiū 🥰 pirmas nėštumas, tai šiek tiek esu pasimetusi dabar: kas toliau? ar reikia pas šeimos daktarę, ar pas ginekologę ir tt 🤷🏻♀️ Bandau ieškotis info visur 😄…
Sveeeikinimai!🥰 Man ta pati situacija🙃 pirmas nėštumas , viskas įdomu visur viska skaitinėju 🙈
Harmoniija parašė:
Sveiki, jungiuosi ir as. Trečias stebukliukas mums. Esu begalo laiminga, TD termina rodo lapkričio 7d. Su pirmu ir antru labai pykino visas 12sav., sy karta jokio …
Sveikinimai! ☺️ Man irgi rodo td lapkričio 7 ❤️
Agorėa parašė:
Šiandien buvau pirmam vizitui. Širdelė ♥ plaka, atrodo viskas gerai. Merginos kurios vyresnės, darysitės Nip tyrimus?
Man 33,darysiuos 🙂
Hlin parašė:
Terminas beveik tas pats,kaip fainai🙂
Skierkė parašė:
Terminas beveik tas pats,kaip fainai🙂
Mūsų amžius taip pat 😄 man irgi 33
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai