Baltakate parašė:
Man lygiai tas pats. Atrodo, kad kas šonkaulius plėštų.
O vat man vis atrodo,kad skrandis plyšta🤣
Baltakate parašė:
Man lygiai tas pats. Atrodo, kad kas šonkaulius plėštų.
O vat man vis atrodo,kad skrandis plyšta🤣
Ieva1 parašė:
Sveikos. Ar tik man vienai taip skauda būna pilvo šonus, jog atrodo, kad ten viskas plyšta?
Sveiki,čia tikrai ne jums vienai,skauda ir man,būna uźeina ir diena ir vakarais,bet manau,kad tai normalu,nes su pirmu kai laukiausi ir taip būdavo..
inetaaa parašė:
Sveikos mamytes kaip jums su judesiais vaikelio? Man pirmas nėštumas kartais su retėja tada vėl normaliai buna dabar vėl su retėjo kažkaip neramu....
Maniškė pajuda ir diena,na ypatingai kerta judesį vakare ar naktį,net is saldaus miego tenka pabusti,atrodo,kad ji ten breiką śoka 😀
Deim@ntė parašė:
Man skauda, dubens kaulus, ypač naktį, kad lovoje apsisukti negaliu 😮💨 gal kam taip yra? Ką darote?
Buvo tie skausmai, bet įsigijau nėščiosios pagalave, dabar miegu tik su ja ir dingo visi skausmai
Sveikos nors mano terminas spalio 30 juk nesupyksit jei ir cia paklausiu.
Ar kuria kankina
Šiandien labai dažnai kietėja pilvas.Toks jausmas kad suspaudžia leliuką, ties bamba pasidaro guzas, šikniukas, nugaryte net jaučiasi liečiant taip sutraukia nemaloniai net skausmingai.Ir nuo ryto nežinau kiek kartų tas jausmas užeina šiandien.Išgėriau jau 3 paketėlius magnesium diasporal.Net ir gulint jaučiasi.Net nežinau ar čia sunerimti ar normalu.
Man 32+3 sav.
Kam dar taip yra? Būna net karšta pasidaro 🙂 ar čia sarėmiai ar paruošiamieji 🙂 jau prisigalvoju net visko 🙂 atrodo liko tiek nedaug, tai biškį kas kitaip jau vaidenas kad reiks gimdyt 🙂 lelius juda kruta.
mel@nija parašė:
Ar kuria kankina
Žinokit ir man taip būna, bet čia dėl to, kad mažiukui vis mažiau vietos pilvelyje maltis, o jis tik gali kažkur įsiremti ar įsispirti
nesijaudinkite, bet jei jausitės geriau, pasiskambinnkit savo ginekologei
mel@nija parašė:
Ar kuria kankina
Šiaip, jei kietėjimų daugiau nei 4k. / val., reiktų vykti pasitikrinti, bent man taip ginekologė sakė.
Spalvotuke parašė:
Šiaip, jei kietėjimų daugiau nei 4k. / val., reiktų vykti pasitikrinti, bent man taip ginekologė sakė.
Kietejimai yra skaičiuojami ne per valanda o per diena kiek ju yra
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai