krristen parašė:
Musu dienos sunkokos,atsikelus apie 9 paguli,pampersa pakeiciam apsiprausiam,pusantros val pabudrauja,pusvalandi numiega,vel pora val pazaidziam,bet dazniausia ant …
Apie mūsų vaiką rašot😂
krristen parašė:
Musu dienos sunkokos,atsikelus apie 9 paguli,pampersa pakeiciam apsiprausiam,pusantros val pabudrauja,pusvalandi numiega,vel pora val pazaidziam,bet dazniausia ant …
Apie mūsų vaiką rašot😂
Meskute11 parašė:
Apie mūsų vaiką rašot😂
Vadinasi viskas gerai ,normalu ne mano vienos vaikui taip 😀 teks kentet laukt kada pageres viskas 🥴
Braškytė2022 parašė:
Pas mane lygiai taip pat, po pirmo vaiko staigiai krito svoris, kuo labai džiaugiausi, nu čia +3 arba +4, niekaip neišeina numesti..😕
Tai nedaug visai, man 10kg laikos ir nei biški nekrenta😔
Blemba maniškei kažkas ne to 🤦🏼♀️ Jau kelinta diena labai irzli, atrodo ištisai pavargus, akutės ir antakių linija vos ne ištisai raudonos. Pabala tik po miegelio. Pamiega trumpai, max pusvalandį, pabūdrauja, tada vėl raudonis muša, vėl irzli, vėl zirzia, atrodytų miego norėtų, visaip negerai..net tempę matavau bet lyg ir normos ribose. Naktį miega neblogai. Pavargau per šitas dienas, kaip pirmom savaitėm..
Higuaina parašė:
Blemba maniškei kažkas ne to 🤦🏼♀️ Jau kelinta diena labai irzli, atrodo ištisai pavargus, akutės ir antakių linija vos ne ištisai raudonos. Pabala tik po miegelio.…
Pj žinokit aš jau zombis patapusi nes naktimis pasidarė kažkoks košmaras kas pora val pabunda zyzia yduodi soake pasupi tada užsnaudžia, diena irgi 30-45 min miegeliai, tik lauke miega kol veži , tai esu priversta kasdien kad ir koks oras po pietu y lauka keliauti. Manau prasidėjo smagusis moego regresas, tik va klausimas kiek jis tesis😭
Monika MIJ parašė:
Pj žinokit aš jau zombis patapusi nes naktimis pasidarė kažkoks košmaras kas pora val pabunda zyzia yduodi soake pasupi tada užsnaudžia, diena irgi 30-45 min miegel…
O diena jei nemiega tai verkia ? Nes musu dienom miega tik 20-40min 2-3kart dienoj, bet nzn ne beda, atsikelia zvali, pavalgo,pazaidzia. Nakti visada prabunda pora kartu,tai paglostau ir miega. Tai man ateodo musu nuostabiai miega, palyginus,kai kitu tik ant ranku
Filadelfija parašė:
O diena jei nemiega tai verkia ? Nes musu dienom miega tik 20-40min 2-3kart dienoj, bet nzn ne beda, atsikelia zvali, pavalgo,pazaidzia. Nakti visada prabunda pora …
Diena normaliai jisai nebuna piktas visai, žaidžiam pabudraujam, lengvai uzmiega dienomis labai, bet va naktimis kažkas nutiko nes nebuvo taip visai
Monika MIJ parašė:
Diena normaliai jisai nebuna piktas visai, žaidžiam pabudraujam, lengvai uzmiega dienomis labai, bet va naktimis kažkas nutiko nes nebuvo taip visai
Tai jus ir nesivarginkit jo dienomis kazkaiž migdyt, normaliai miega,ypac jei linksmas,budrauja.
Naktimia musu buvo subludijus 2sav.nerami buvo, augimo suoliai, miego regresas. Jau po trumuti tvarkos i gera. Tai ir pas jus gal augimas tiesiog
Filadelfija parašė:
Eina sau ir taip nuo gimimo ? O nebandet vezime namie supt ar bandyt migdyt ne ant ranku,o paguldzius su kokiu merliuku ar pan ?
Aš taip migdau jau trečią vaiką, delnas ant galvytės nuramina visada ir padeda užmigti!
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai