rossie parašė:
Puikios zinios, o kada jums paeme tyrima? As dar laukiu 🤷♀️
Man sakė, kad turėtų šį penktadienį kariotipų atsakymas būti, ėmė 31 dieną.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįrossie parašė:
Puikios zinios, o kada jums paeme tyrima? As dar laukiu 🤷♀️
Adrii parašė:
Kauno klinikų genetikė dirba tik antadienį-trečiadienį,o kaip suprataubtik ji pati komentuoja rezultatus,tai man teks palaukti iki kito antradienio 🙂
Sveikos. Prieš kelias dienas rašiau dėl itin blogų priscos atsakymų. Tikimybė DS buvo 1:50. Mano hormonų kiekis kaip išsireiškė gydytoja: nenormaliai didelis, tiesiog nesuvokiamas. Pirmadienį atliko gaurelių biopsiją. Vakar gavau atsakymą, jog nėra nei DS, nei Edvardso sindromo. Sveikas berniukas
Dar reikia sulaukti likusių atsakymų po 2sav, bet noriu tikėti, kad jie bus geri.
Ko labai linkėčiau visom, kuriom prisca duoda blogus rezultatus.. Tai suvokti, kad tai ne diagnozė. Tai tik tikimybė, kuri dažniausiai nepasitvirtina. Neįmanoma nesureaguoti, nesinervuoti. Pati rodos pražilau per 5dienas. Bet iš visų jėgų pasistenkit susitelkti į faktą, kad tai ne nuosprendis, o tik atsakymas, kuris sako, kad reikia daryti sekančius tyrimus.
Ramybės visoms laukiančioms ❤️
Sveikos.
Noriu pasitikslinti dėl vieno dalyko - galbūt kuri nors žinosite.
Turėjau du persileidimus, tada tyriausi (afs, kariotipai, F2, F5 genų mutacijos). Viskas gerai, niekas nieko nerado. Genetikas parašė išvadose, kad 11-13 nėštumo savaitę rekomenduojama genetiko konsultacija. Šiandien gavau siuntimą tai konsultacijai ir ginekologė aiškino, kad pirmiausiai eisiu pas ginekologą, tada jis apžiūrės ir siųs pas genetiką. Labiausiai bijau, kad negausiu vietos, bet ji nuramino ir sakė, kad ten registracija vyksta tokia tvarka, kad pvz., šiandien skambinčiau, tai mane registruotų datai po dviejų savaičių. Galbūt kuri neseniai registravotės į rizikingų nėštumų kabinetą ir galite papasakoti ar tikrai ten tas registravimas vyksta tokia tvarka ir galiu būti rami, kad tikrai vietą gausiu? Be to, kaip vyksta apžiūra? Ginekologas echoskopuoja ir tada siunčia pas genetiką, kuris taip pat echoskopuoja? Kokie nors tyrimai atliekami?
Labai ačiū pasisakiusioms.🌷
monicm parašė:
Sveikos.
Noriu pasitikslinti dėl vieno dalyko - galbūt kuri nors žinosite.
apie koki miesta cia kalba eina ? Jei vilniuje, tai turint siuntima (genetikui) registruojates tiesiai pas genetikus, kaune, kiek žinau, tvarka kitokia...
Vijola_ parašė:
apie koki miesta cia kalba eina ? Jei vilniuje, tai turint siuntima (genetikui) registruojates tiesiai pas genetikus, kaune, kiek žinau, tvarka kitokia...
Oi, nepaminėjau.🙈 Kauno klinikose.
monicm parašė:
monicm parašė:
suprantu,kad Kaune genetikų nėra, todėl pas ginekologą siunčia. Aš Jūsų vietoje į Vln pas Beniušienę registruočiausi. Nesąmonė dar kažkokius barjerus praeidinėti, kad pas genetikus patektum,kai priklauso teisė eiti pas genetikus dėl buvusių persileidimų
LaMona parašė:
suprantu,kad Kaune genetikų nėra, todėl pas ginekologą siunčia. Aš Jūsų vietoje į Vln pas Beniušienę registruočiausi. Nesąmonė dar kažkokius barjerus praeidinėti, k…
O kodėl sakote, kad Kaune nėra genetikų?🤔 Man sakė, kad ir ginekologas, ir genetikas Kauno klinikose apžiūrės. Tiesiog turbūt tokia tvarka ten, kad pirmiau apžiūri ginekologas, o tada siunčia pas genetiką.🤔 Bandysiu rytoj skambinti gautu numeriu ir išsiaiškinti, ar tikrai ta registracija taip vyksta, kaip sakė. Laaabai bijau negauti vizito reikiamu nėštumo metu, tai atsarga gėdos nedaro ir niekas per galvą neduos, kad paskambinsiu pasiteirauti...
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai