Nairobi parašė:
O buvo kam NIPT vėlavo atsakymai, nes kūdikio DNR neužteko koncentracijos ? Dabar skambino gydytoja ir pasakė, kad vėluos savaitę.. o gali būti taip, kad ir neišeis…
Buvo draugei mano, iš naujo pridavė kraują ir laukė atsakymo.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįNairobi parašė:
O buvo kam NIPT vėlavo atsakymai, nes kūdikio DNR neužteko koncentracijos ? Dabar skambino gydytoja ir pasakė, kad vėluos savaitę.. o gali būti taip, kad ir neišeis…
Buvo draugei mano, iš naujo pridavė kraują ir laukė atsakymo.
monicm parašė:
O kodėl sakote, kad Kaune nėra genetikų?🤔 Man sakė, kad ir ginekologas, ir genetikas Kauno klinikose apžiūrės. Tiesiog turbūt tokia tvarka ten, kad pirmiau apžiūri …
Tikrai yra genetikė Kaune, ji dirba antradieniais trečiadieniais. Aš pati kai važiavau VVT daryti, tai pirma pas ginekologę, tada į šalia esantį kabinetą pas genetikę, pakalbėjom, ir nusiuntė atgal į kabinetą pas ginekologę darytis VVT
Elivoj parašė:
Jei trūksta DNR frakcijos tai jos iš niekur nieko neatsiras jau paimtame mėginyje 🤷🏻♀️ tiesiog reiks kartot tyrimą, manau..
Tai va, man keistai pasakė vėluos savaitę. Sakė neretas atvejis, taip būna, jeigu visgi nepavyks, tada reiks pakartoti, bet kolkas reikia palaukti savaitę papildomai tiesiog atsakymo..
nes ėmė ne vieną mėgintuvėlį kraujo, gal dėl to...
Aurielka parašė:
Tikrai yra genetikė Kaune, ji dirba antradieniais trečiadieniais. Aš pati kai važiavau VVT daryti, tai pirma pas ginekologę, tada į šalia esantį kabinetą pas geneti…
Ar gerai suprantu, kad čia viską vieno vizito metu atlieka ir ginekologė, ir genetikė?
Man sakė registruotis į rizikingų nėštumų kabinetą, jūs irgi ten pat registravotės? Kur jis yra? Ten kur Moterų konsultacija?🤔
monicm parašė:
Ar gerai suprantu, kad čia viską vieno vizito metu atlieka ir ginekologė, ir genetikė?
Jo vienu vizitu. Aš gavau extra siuntimą, tai maniškė asmeniškai susirašė su Savukynę( ginekologe) ir tada į registratūrą nuėjau, ten moterų konsultacinėje ir viskas žinokit. Tik vat kai Jūs registruositės, ar per esveikatą, ar ten perinatologijos gal sk nežinau, gal merginos pataisys mane.
Aurielka parašė:
Jo vienu vizitu. Aš gavau extra siuntimą, tai maniškė asmeniškai susirašė su Savukynę( ginekologe) ir tada į registratūrą nuėjau, ten moterų konsultacinėje ir viska…
Aišku, ačiū už informaciją.☺️ Rytoj bandysiu dar pasiskambinti pasiteirauti dėl laikų kada geriausia skambinti užsiregistruoti, nes man reikia, kad vizitas būtų tą savaitę po Kalėdų iki Naujųjų... 🤔
Aš dabar pasimečiau, ar jūs einate pas genetikus pasidaryti to didžiojo pirmojo trimestro scano, kur atlieka visus matvimus? Ar jūs pasidarote scaną pas savo ginekologą, o pas genetiką dar einate papildomai echoskopijai? Ir jeigu pasidaryti pirmojo trimestro scaną pas gerą ginekologą su gera technika, tada nelabai verta pas genetikus eiti?
(čia kai nepatenki į rizikos grupę)
yunona parašė:
Aš dabar pasimečiau, ar jūs einate pas genetikus pasidaryti to didžiojo pirmojo trimestro scano, kur atlieka visus matvimus? Ar jūs pasidarote scaną pas savo gineko…
Aš kaip suprantu arba ten arba ten. Aš savo ginekologui pasakiau, kad eisiu pas genetikę tai pas Jį jau pasiplanavome vėliau tik atsakymams apsitarti. Geri genetikai tik tiksliau viską išmatuoja ir apžiūri, bet dvigubo didžiojo scano tikrai nereikia
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai