vaiva22 parašė:
labas,patirties neturiu, bet siandien kaip tik skaiciau,kad jei tai bus kamstis tas vadinamas, per diena ar dvi turetum pagimdyti, lieka tik laukti,sekmes![]()
sveikos man kamstis kai iskrito tai dar vaiksciojau nepilnai 2 savaites
vaiva22 parašė:
labas,patirties neturiu, bet siandien kaip tik skaiciau,kad jei tai bus kamstis tas vadinamas, per diena ar dvi turetum pagimdyti, lieka tik laukti,sekmes![]()
sveikos man kamstis kai iskrito tai dar vaiksciojau nepilnai 2 savaites
elekta parašė:
man kamstis pasisalino bent jau as taip manau kad ten kamstis pries menesi panasiai..o dar veklos jokios..
![]()
Papasakokit kaip atrode? Ar yra panasumo i mano nupasakota?
Na, menesi jau nebenesiosiu ko gero..;))) Tikiuosi per artimiausias savaites bent jau.
Teja2 parašė:
Girdejau ir as, kad dar galima apie pora savaiteliu pravaikscioti. Daugiau nieko ypatingo nejauciu, nieko pernelyg neskauda, bet va, sudomino, sudomino..Lauksim…
negavau,issiunciau tik uzvakar,net is banko sask nenuskaite pinigeliu
Teja2 parašė:
Papasakokit kaip atrode? Ar yra panasumo i mano nupasakota?
Na, menesi jau nebenesiosiu ko gero..;))) Tikiuosi per artimiausias savaites bent…
nu mano irg buvo tokios isskyros tirstos labai, kaip kiausinio baltymas bet gausios, tirstos tokios, atrodo galetu ant pirsto viniot nenutruktu.. dvi dienas ejo jos, po kelis kartus per diena, kol galu gale pati issikrapsciau kiek pajegiau..
bet jos permatomos be laso kraujo..
vaiva22 parašė:
nu va,siandien gavau sms is doctors labaratory, viskasnegative
tai praejo 4 dienos kazkur
![]()
Oj kaip fainiai, sveikinimai dideliausi
apalpus parašė:
labas, as lankiau buvo rys nemokamos pamokos ligoninejman tai patiko, papasakojo apie gimdyma, nuskausminamus ir vaikelio prieziura... ir siaip smagu truputi …
Man midwife sake , kad bus 6 sav kursai. Tai galvoju ka ten pasakos, labiau noreciau apie tai kaip kvepuot gimdymo metu, kaip save atpalaiduot ir pan, kad papasakotu ka vyras turetu daryti gimdymo metu
Ten kazka i ta puse kalbejo ar nelabai? Nors tikriausiai kiekvienam mieste skirtingai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai