Anelle parašė:
Radau sutrumpintai: BKT, imunograma, ANA, IgG, IgM, IgA, Ak (IgG, IgM) prieš herpes simplex , anti-TPO
Ačiū Jums labai
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
Radau sutrumpintai: BKT, imunograma, ANA, IgG, IgM, IgA, Ak (IgG, IgM) prieš herpes simplex , anti-TPO
Ačiū Jums labai
Anelle parašė:
Aš buvau pas Gasiūnienę, nežinau ką tirs nesakė, bet kolbelių 7 vnt kraujo paėmė, tai įdomu kokių tyrimų priskyrė, bet visoms turėtų būti vienodi.
Svara parašė:
Aš buvau pas Gasiūnienę, nežinau ką tirs nesakė, bet kolbelių 7 vnt kraujo paėmė, tai įdomu kokių tyrimų priskyrė, bet visoms turėtų būti vienodi.
Nemanau, kad visom vienodai, tikrai ne😉
Mažylė1 parašė:
Nemanau, kad visom vienodai, tikrai ne😉
Gali būti ir taip, bet sakau jei kreipiamės dėl to pačio nevaisingumo, tai gal daro tuos pačius.
Svara parašė:
Gali būti ir taip, bet sakau jei kreipiamės dėl to pačio nevaisingumo, tai gal daro tuos pačius.
Gaaal, bet juk skiria pagal žmogaus sveikatą ir situaciją, vienai dėl pakartotinių persileidimų vieni tyrimai, kitai dėl to, kad nepastoja ir ieško priežasties, o dar nuo miesto, nuo gydytojo priklauso, kiek siuntimų duos, kiek ne gaila tyrimų duoti siuntimą ☺️
Mažylė1 parašė:
Gaaal, bet juk skiria pagal žmogaus sveikatą ir situaciją, vienai dėl pakartotinių persileidimų vieni tyrimai, kitai dėl to, kad nepastoja ir ieško priežasties, o d…
Šiaip kiek man teko susidurti, tai tyrimai imuno yra visoms vienodi ar nepastoji ar persileidi, visus daro tokius pat. Ir siuntimas irgi yra tik vienas ir toks pats, jų neišrašys 10, reikalingas tik 1. Vat ar padarys afs ar dar prie imuno kažką, tai jau nuo gydytojos priklauso, pati buvau pas Šitkauskienę, tai afs neatliko, o iš forumo sužinojau, kad Gasiūnienę kartu ir jį atlieka.
ViGin parašė:
Šiaip kiek man teko susidurti, tai tyrimai imuno yra visoms vienodi ar nepastoji ar persileidi, visus daro tokius pat. Ir siuntimas irgi yra tik vienas ir toks pats…
Hm, aš kai viską atlieku privačiai tai nelabai žinau ką duoda mokamai, ką su siuntimu nemokamai, ką skiria dažniausiai ir pan. 🙃
Mažylė1 parašė:
Gaaal, bet juk skiria pagal žmogaus sveikatą ir situaciją, vienai dėl pakartotinių persileidimų vieni tyrimai, kitai dėl to, kad nepastoja ir ieško priežasties, o d…
Manau kad visoms skiria tą patį, siuntimas reikalingas vienas, jį išrašo šeimos gyd. Afs aš dariausi pas hematologa, tai dabar jo nadare bet klausė ar yra darytas, jei būtų nedarytas tai manau imunologė būtų paskyrus pasidaryt.
ViGin parašė:
Šiaip kiek man teko susidurti, tai tyrimai imuno yra visoms vienodi ar nepastoji ar persileidi, visus daro tokius pat. Ir siuntimas irgi yra tik vienas ir toks pats…
lapkritį Gasiūnienė man antifosfolipidinio neskyrė tirti
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai