Gerta parašė:
Sveikos noreciau prisijungti pie jusu forumo nes auginu maza panelyte![]()
sveika prisijungusi....papasakok savo istorija....
Gerta parašė:
Sveikos noreciau prisijungti pie jusu forumo nes auginu maza panelyte![]()
sveika prisijungusi....papasakok savo istorija....
Jovita... parašė:
sveika prisijungusi....papasakok savo istorija....![]()
Mano mergaite gime 37sav, tj gal ir nelabai eina priskirti prie neisnesiotuku, gime sveika svere 2590g ir buvo 47cm.siuo metu sveria 6600g ir 66cm... , Man labai neramu,kad ji tikia smulkute ir dar kai kitos mamos pasako ,kad ju vaikas 2men tiek svere..
Gerta parašė:
Mano mergaite gime 37sav, tj gal ir nelabai eina priskirti prie neisnesiotuku, gime sveika svere 2590g ir buvo 47cm.siuo metu sveria 6600g ir 66cm... , Man labai ne…
Mes gimėm 36sav ir svėrėm 2564g, dabar sveriam 7kg su viršum, staigiai kažkaip svorį prisiauginom
o pati maitini?
El@da parašė:
Mes gimėm 36sav ir svėrėm 2564g, dabar sveriam 7kg su viršum, staigiai kažkaip svorį prisiauginomo pati maitini?
Taip , maniske menesio jau svere 4kg , o poto sustojo svoris augt pora menesiu priaugo po 500g poto 200g ir tjp po bisky augam..
Labas Gerta,
Kad ir kaip sunku butu pasistenk nekreipti demesio ka sneka kiti, nesvarbu kad tavo mazyle smulkesne bet juk sveika, guvi grazi mergyte. Galiu pasakyti is savo patirties kad kitu kalbos labai paveikia ir man deja to isvengti nepavyko, kur as tik nelaksciau su savo mergyte ko tik nebuvau prisigalvojusi kol viena diena emiau i viska ziureti kitaip, ji sveika grazi protinga guvi mergyte auganti nestovinti vietoje, tai ko dar reikia noreti. Tik dziaugtis ir auginti laiminga vaikeli. Maniske gime 37 sav 1.755kg ir 40cm del placentos sutrikimo nuo 33sav sustojo augusi, aciu Dievui kad kaip tik 37sav buvo vizitas pas gine privaciai tai gavau ekstra siuntima i ligonine ir cezario pagalba pasauli isvydo mano mazyle. 8 men buvo 62cm ir svere 5.3kg aisku stresavau pergyvenau net i santariske sbuvom atsigulusios mano iniciatyva pas Docenta Urbona, padare belenkiek tyrimu atsakymas vienas : Sveika, jokiu ligu jokiu palotogiju. Bus smulkesne mergyte ir tiek ;) Dabar pusantru metuku yra ir ugis 74cm sveria apie 8kg.
Ir jus manau puikiai augate, taip kad aukstyn galva mamyte ir maziau pergyvek sveika vaika augini, o tai svarbiausia ;)
Naima parašė:
Labas Gerta,
Visiskai pritariu. Mano gime neisnesiotas. Dabar jam 2.5metu. Sveria11kg, ugis 86cm. Vaikas sveikas ir nesuku smegenu. Is tikruju niekada ir nesukau. Visada sakiau kad man nesiot tik lengviau del to, kad smulkesnis.
Gerta parašė:
Mano mergaite gime 37sav, tj gal ir nelabai eina priskirti prie neisnesiotuku, gime sveika svere 2590g ir buvo 47cm.siuo metu sveria 6600g ir 66cm... , Man labai ne…
Svarbiausia sveika mergaite, pritariu Naimai, kad labai nervina "oi kokia smulki", o as dabar atsakau "Uz tai kokia sustra" lenkia visus tuos rubuilius ir laiku gimusius, savo kalba, raida ir t.t. Laksciau ir as visur, ir pas genetikus, ir nefrologus, ir gatroenterologus, ir kur tik nebuvau, endokrinologai isvis pripaise Terenerio sindroma, kuris tikrai nepaistvirtino.
Aisku, kai isrengi ir pamaitai visus sonkauliukus islinduius tai vazdas nelabai, bet sveika, mazai serga, labai judri, smalsi... Greitai 4 metai o sveriam vos 12 kg
Naima parašė:
Labas Gerta,
Labai smagu ,kad yra mamyciu kurios taip pat augina maziukus.Ir aciu uz jusu komentarus
SVEIKOS MAMYTES SU NEISNESIOTUKAIS,NEPERGYVENKIT VISKAS BUS GERAI SU JUSU LELIUKAIS.IR MES GIMEM36 SAV.SVEREM 3,370 O UGIS BUVO52CM.IRGI PARA BUVO PAGULDYTAS Y INKUBATORIU,POTO SIRGOM GELTA TAI TIK PO 4 PARU MAN ATIDAVE SUNELY Y PALATA.LABAI GAILA BUVO KAI GIME MAN TIK PARODE IR ISNESE PAS NEISNESIOTUKUS
BET DABAR MUMS JAU BEVEIK 8 MENESIUKAI IR MUMS VISKAS GERAI
Persikelis parašė:
Svarbiausia sveika mergaite, pritariu Naimai, kad labai nervina "oi kokia smulki", o as dabar atsakau "Uz tai kokia sustra" lenkia visus tuos rubuilius ir laiku gim…
Persikeli kaip gera girdeti kad jums jokio sindromo nera. Nors cia met nebuvo ka svartyti viskas ir taip aisku buvo ;)saunuoles jus.stiprybes ir aukite toliau gyvios ir sveikos. Dideliausi linkejimai nuo musu
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai