Eliz@ parašė:
Tai gerai,kada darbas yraO as ruošiuosi atostogoms
![]()
![]()
Gerai tai gerai , bet kai reikia eiti į darbą ,po darbo į darbą virtuvėje
Eliz@ parašė:
Tai gerai,kada darbas yraO as ruošiuosi atostogoms
![]()
![]()
Gerai tai gerai , bet kai reikia eiti į darbą ,po darbo į darbą virtuvėje
Dianam parašė:
Gerai tai gerai , bet kai reikia eiti į darbą ,po darbo į darbą virtuvėje![]()
tortu gaminimas mano laisvalaikis ir dabartinis darbas kol dekrete esu
o sei o visko grysiu i buhalteres kede
Sensacija parašė:
tortu gaminimas mano laisvalaikis ir dabartinis darbas kol dekrete esu
o sei o visko grysiu i buhalteres kede
![]()
Aš irgi dabar sėdžiu buhalterio kėdėj
odiseja parašė:
merginos, jei kas tures laiko, bukit geros, papasakokit kaip ant torto padaryti zele su vaisiais kad tie vaisiai neislakstytu? visaip bandziau ir man vis tiek pasislenka![]()
reikia jau atšalusia žele su šaukštu apipilt biškiuką, kad truputį dugną apsemtų, kai sušals tie vaisiai nebejudės, o paskui galit ir daugiau užpilti ;)
Snieguolė parašė:
Birutėle ar gali įmesti nuorodą iš ebay raidelių masei pjaut?
Cia gali pasizvalgyti
www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=See-All-Categories&_from=R40&_nkw=cake+decorating+alphabet&rt=nc
Dianam parašė:
Mergaitės man ši savaitė savęs išbandymas, turiu padaryti 10 tortų: keli vaikiški,keli bokalai,vienas vestuvėms nuo liūdininkų, krikštynom ir šiaip kiti nesudėtingiKrispe laukiu savaitgalio ir tavęs atplaukiančios su laivu
![]()
uzuojauta tau
Snieguolė parašė:
Birutėle ar gali įmesti nuorodą iš ebay raidelių masei pjaut?
www.ebay.co.uk/itm/Windsor-Clikstix-FULL-SET-Upper-Lower-case-Alphabet-Numbers-Cutter-Ejector?item=290727938054&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D22777709598734258 va pirkau sitas , atsidziaugti negaliu , pries tai turejau kitas , tai vargo vakariene buvo , iki siol galvoju , na kodel as ju nenusipirkau ansciau
www.ebay.co.uk/itm/Sugarcraft-Patchwork-cutters-Alphabet-Tubby-/280577997518?pt=Uk_Crafts_Cake_Decorating_MJ&hash=item4153c07ace#ht_500wt_1054
As turiu tokias nu paskutinis ssss kai reikia iskrapstyt tas raides
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai