Tėvų Darželis » Namai namučiai » Virtuvės Fėjos

  1. Justulka
    2012.01.20 22:03 (prieš 2 m.)

    Karalaitis :* 1 m. 11 mėn.
    Princesyte :* 3 m. 4 mėn.

    2012.01.20 22:03 (prieš 2 m.)

    KrisPe parašė:
    aga, bet yr kur su aliejum ten torto dengimui, o kur be - figurelems ;)

    Dar noriu pasiklaust. Pastilazas nieko nebijo kaip beze? Ir kuo geriau siulytum denkti torta? Beze bijo zele ir gritetineles? O jeigu grietine tai nieko?

  2. Birutes cakes
    2012.01.20 22:10 (prieš 2 m.)
    2012.01.20 22:10 (prieš 2 m.)

    sensitia parašė:
    tai aš pastebėjau kad foto kokybiškos dėl to ir klausiau ar nenugooglintos

    patikek manim kai vyras ji pirko tai vos is namu su visu fotiku neisprasiau

  3. Birutes cakes
    2012.01.20 22:17 (prieš 2 m.)
    2012.01.20 22:17 (prieš 2 m.)

    Justulka parašė:
    Dar noriu pasiklaust. Pastilazas nieko nebijo kaip beze? Ir kuo geriau siulytum denkti torta? Beze bijo zele ir gritetineles? O jeigu grietine tai nieko?

    pastiazui taip pat reikia torta islyginti , nugrazinti ir nulaizyti sviestiniu kremu , kitaip viskas matysis ir gausis celiulitinis tortas ir pastilaza kaip ir bet kuria dengimo mase reikia deti ant sviestinio kremo , dar yra variantas (uzsienietiskas) pirma torta dengi marcipanine mase o po to apdengimo mase, arba gali palikti tik marcipanine , bet ji nera balta ir skonis slykstus( na bent man)
    beze bijo visu zeliu,kitu kremu nei trupucio
    grietinele gali deti ant ko tik nori , bet atsargiai su gelemis ar kitais papuosimais ant jos , nes grietinele per kialias valandas gali viska puikiai istirpdinti.

  4. Birutes cakes
    2012.01.20 22:28 (prieš 2 m.)
    2012.01.20 22:28 (prieš 2 m.)

    Kotry parašė:
    Sveikutes,labai megstu suktis virtuveja ir tortus kept patinka ,bet vat su ta puosyba vis nesigauna,niekaip ta mastika nesigauna ,ar papuost nesigauna graziai.ISMOKYKIT MANE !!!!!

    na pradedam mokytis , kokia ta mase darai? ir kas ten nesigauna konkreciai?

    P.S. as jau rasiau , bet pasikartosiu , pries metus man irgi ne kas gaudavosi, o dabar jau kazkas iseina neipatingai bet kiulkis gaunasi

  5. Justulka
    2012.01.20 22:33 (prieš 2 m.)

    Karalaitis :* 1 m. 11 mėn.
    Princesyte :* 3 m. 4 mėn.

    2012.01.20 22:33 (prieš 2 m.)

    Birutele parašė:
    pastiazui taip pat reikia torta islyginti , nugrazinti ir nulaizyti sviestiniu kremu , kitaip viskas matysis ir gausis celiulitinis tortas ir pastilaza kaip ir bet kuria dengimo mase reikia deti ant sviestinio kremo , dar yra variantas (uzsienietiskas) pirma torta dengi marcipanine mase o po to apdengimo mase, arba gali palikti tik marcipanine , bet ji nera balta ir skonis slykstus( na bent man)
    beze bijo visu zeliu,kitu kremu nei trupucio
    grietinele gali deti ant ko tik nori , bet atsargiai su gelemis ar kitais papuosimais ant jos , nes grietinele per kialias valandas gali viska puikiai istirpdinti.

    O grietine nieko baisaus? O kuo siulytum apdengti torta geriau beze ar pastilazu? Ar jie kazkuo panasus?
    Man cia rase, jog jeigu nera zele tai tada galima nedengt swiestiniu kremu

  6. Justulka
    2012.01.20 22:34 (prieš 2 m.)

    Karalaitis :* 1 m. 11 mėn.
    Princesyte :* 3 m. 4 mėn.

    2012.01.20 22:34 (prieš 2 m.)

    Birutele parašė:
    na pradedam mokytis , kokia ta mase darai? ir kas ten nesigauna konkreciai?

    P.S. as jau rasiau , bet pasikartosiu , pries metus man irgi ne kas gaudavosi, o dabar jau kazkas iseina neipatingai bet kiulkis gaunasi

    na jooo. jeigu man taip kukliai gautusi kaip tau buciau begalo laiminga labai grazus tortukai

  7. Justulka
    2012.01.21 09:21 (prieš 2 m.)

    Karalaitis :* 1 m. 11 mėn.
    Princesyte :* 3 m. 4 mėn.

    2012.01.21 09:21 (prieš 2 m.)

    Sweikos.

    Kaip su spalvu maisymu? pavz norin isgauti Jūros spalva 5d. melynos + 1 d. žalios
    kaip suprast tos dalys? Cia kazkokie gal mililitrai yra ar kas panasaus?

  8. ugnele1
    2012.01.21 09:59 (prieš 2 m.)

    Ayša 7 m. 6 mėn.

    2012.01.21 09:59 (prieš 2 m.)

    Birutele parašė:
    arba gali palikti tik marcipanine , bet ji nera balta ir skonis slykstus( na bent man)

    Kas ta marcipanine mase? Is ko ji pagaminta? Buvau ir as nusipirkusi, skonis man netgi ir kvapas tai slykstus, pradariau, dar bandziau kazka daryt, ir istrenkiau viska i siuksledeze.

  9. Birutes cakes
    2012.01.21 10:52 (prieš 2 m.)
    2012.01.21 10:52 (prieš 2 m.)

    Justulka parašė:
    O grietine nieko baisaus? O kuo siulytum apdengti torta geriau beze ar pastilazu? Ar jie kazkuo panasus?
    Man cia rase, jog jeigu nera zele tai tada galima nedengt swiestiniu kremu

    ziuriu visai susipainojusi tarp tu deangimu beze ir pastilazas visai nepanasus.

    1.plakta grietinele gali deti ant bet ko , tik su papuosimais atsargiai , gali istirpti, per kelias valandas.
    2. mase dengti tik pries tai aptepus torta sviestiniu kremu ir ne kitaip.
    3.salpia beze - galima dengti ant bet kokio kremo kur nera zele ir zalatinos , kitu atveju butina aptepti sviestiniu kremu.
    va vakaryksciai mano tortai dengti mase ( tik as naudoju marshmaow saldainiu mase)
    Krispes tortukas dengtas pastilazu + tie taskuciai is slapios beze(manau taip , jeigu ka krispe pataisys mane)
    na o beze tortai paprastai buna dzibuoti . va imetu pvz.

    o cia sonai grietinle puosti , o virsus mase dengtas , pries tai aptepus sviestiniu

    gal kiek paaiskejo ???

  10. Birutes cakes
    2012.01.21 10:57 (prieš 2 m.)
    2012.01.21 10:57 (prieš 2 m.)

    ugnele1 parašė:

    as sita mase tik perku ir nzn. kaip ja pasidaryti ,
    as ja naudojau pvz. boruzeles galvai nes kunas buvo jogurtinis , o galva rikejo is kazko padaryti , tai ta mase apdengiu ir viskas .
    pazystama lipdo meskucius is jos , bet man nepatinka nei skonis ni konsistencija.

Tema uždaryta

Ši tema yra uždaryta naujiems pranešimams.