GiedreG parašė:
Labai smagu 😊, geros naujienos pas jus
Taip tikrai šiuo etapu esu patenkinta. Tikrai įvertinus mano metus ir amh, tai rezultatas mano galva pasiektas geras.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGiedreG parašė:
Labai smagu 😊, geros naujienos pas jus
Taip tikrai šiuo etapu esu patenkinta. Tikrai įvertinus mano metus ir amh, tai rezultatas mano galva pasiektas geras.
GiedreG parašė:
Taip tir
Dar gal galima vaistus pakeist stipresniais, kad daugiau reaguotu
opchocolate2 parašė:
Gal mano informacija klaidinga bet esu girdėjusi, 3 paros sulaukia daugiau embrionų negu 5 dienos, bet 5 paros embrionai geriau įsitvirtina negu 3parų. Bet ir tai m…
O kur jūs lankotės? 😉
gintaricka parašė:
O kur jūs lankotės? 😉
Lankiausi Santariškėse, dabar Kauno klinikose
Dreamland parašė:
Dar gal galima vaistus pakeist stipresniais, kad daugiau reaguotu![]()
Taip matyt yra variantu, tik idomu gydytojos nuomone..
GiedreG parašė:
Taip matyt yra variantu, tik idomu gydytojos nuomone..![]()
Manau, kad tų variantų tikrai yra ne vienas🤗
GiedreG parašė:
As su mazu rezervu tai augo tik 2, abi ispunktavo abi apsivaisino be isci, kele 2 dienu abi, viena buvo kokybiska kita kazkiek morfologiskai netvarkinga..
O aš esu kaip tik girdėjusi, kad reikia du ciklus praleisti, bet geriau pasitarkite su gydytoja 🙂
Sveikutės, na va trečiadienį punkcija. Mato vis dar tuos pačius 13, nors įdomus tas skaičiavimas kad dabar atvirkčiai gaunasi su folikulais kitoj kiaušidėj daugiau kitoj mažiau. Bet gal čia tik "primestiniai" pažiūrėt dydžius. Tai turiu nuo 11 iki 22cm👌🤞 tikiuosi viskas bus ok
opchocolate2 parašė:
Lankiausi Santariškėse, dabar Kauno klinikose
Tikiuosi, kad ir aš pateksiu į tą statistiką, kurios laukiasi po FET 😀
Indriukas777 parašė:
Sveikutės, na va trečiadienį punkcija. Mato vis dar tuos pačius 13, nors įdomus tas skaičiavimas kad dabar atvirkčiai gaunasi su folikulais kitoj kiaušidėj daugiau …
Jetau jau ir 22mm yra, o tad vaistas pristabdys Kad neovuliuotu?
O planuoja kelt svieziam?
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai