2012.01.03 15:25 (prieš 14 m.)
sveikinimai visoms naujai iskeptoms mamytems
na as tai pamirsusi wel kad nescia esu,lakstau wel send nuo pacio ryto,perkuosi viska namams,tai mintys toli toli nuo gimdymo,taip maloniai nuteikia sopai ojee
na o kas liecia gimdyumus.... tai nebusiu wedmaine ir tiesiai sviesiai pasakysiu,perskaitau trumpa ir neskausminga istorija ir uzsimanau kad kuo greiciau pagimdyciau,perskaitau skausminga ilga be galo ir wel man praeina noras,wel baime... poto wel uzmatau kad greitai lengvai neskausmingai ir wel jega,nu perskaiciau sandybabe.. nu nebenoriu gimdyti siaubas kaskoks.... ir tikrai kaip ir seniau tuo wadowawausi,kam kankintis jejgu galima nk nejausti ir nesikankinti... tik sawe traumuojam... o mamos visos vienodos esam ne viena ne blogesne...kam sawe kankinti,jejgu galima nekankinti... aiksu kaj komplikaciju buna NEKALBU APIE TAI.. bet as kuo toliau tuo labiau tik uz epidura..
tai wa,o gimdyti,nenoriu nes ner kada
sia wisa sawaite grafikas man ytemptas negali vaikas lysti lauk,dar ne laikas mums... o seip tai ka,tas tiesa kad pradzioj kurios pafimde buwo tai WOW!jai jau!! o poto jau atrodo nu wa viena kita trecia desimta,jau normalu ir elementaru,to mes cia ir susirinkom
pirmai mamai labiausiai pasiseke
o labiausiai nekas bus paskutinei nes visos jau vaikus tures o ji dar ne... na bet kaip kam turbut...
visu leliai labai faini,aukit diduciai ir geruciai