MaryJan parašė:
Kadangi man cezari darys, tai as prisiskaiciau jau apie Kliucinska, tai gavau jau siuntima pas ji i klinikas ...
O kodel jus darysite cezari?
MaryJan parašė:
Kadangi man cezari darys, tai as prisiskaiciau jau apie Kliucinska, tai gavau jau siuntima pas ji i klinikas ...
Tomtoma parašė:
Nes man pries nepilnus metus daryta stuburo operacija, turejau didele tarpslanksteline isvarza ir dar dvi mazutes paliktos neoperuotos, todel jau tada man pasake nesvajoti apie naturalu gimdyma.
Nors kai prisiskaitau, tai matau, kad nuomoniu gan ivairiu yra. Keliausiu jau kita menesi i klininkas pas savo neurochirurga konsultacijai. Nemanau, kad rizikuos ir leis naturaliai gimdyti, vaikas sako bus nemazas, tad as galiu susisprogdinti tas kitas isvarzas ir nezinia kaip viskas pakryptu... Siaip labai liudna man del to, nes as esu tik uz naturalu kudikelio atejima...
Oho, tai bedeles nemazos...
Na taip uz naturalu gimdyma beveik visos yra, bet kaip nusiraminti ir sumazinti ta gimdymo baime, nes bijau beprotiskai, o tuo labiau drauges kurios gimde neseniai pripasakoja visokiu nemaloniu dalykeliu, nesuvokdamos kad manes viskas laukia nebe uz kalnu
MaryJan parašė:
O kuri nors darysites 3D/4D vaisiaus echo ? Skambinausi siandie i mazylio gimdymo namus, ten daro, moteru konsultacijoje. Sake jau nuo 15 sav galima daryt. Ka jus …
Tiesą sakant labai svajojau darytis šį echo, kol netapau neščia dar pirmą kartą. Paskui daug svarsčiau ir pagalvojau, kad tuos pinigėlius verčiau išleisiu vaikeliui. O dar mano apsisprendimą nulėmė, kad nešiojau ne dukrą, o sūnų. Pamaniau sau, kad jam nebus įdomu
Tomtoma parašė:
Oho, tai bedeles nemazos...Na taip uz naturalu gimdyma beveik visos yra, bet kaip nusiraminti ir sumazinti ta gimdymo baime, nes bijau beprotiskai, o tuo labiau…
Mieloji, Tu ju neklausyk
Kiekvienai yra skirtingai, kiekvienos skausmo riba yra kitokia. Galu gale, zinai, as galvoju, kad kai zinai kas taves laukia po tu kanciu, kai zinai del ko jos, tai viska gali istverti.
As pati, esu dalyvavusi dvieju savo draugiu gimdymuose. Viena su nejautra gimde, kita naturaliai. Tai zinoma, ta kuri be nuskausminimo, pasikamavo, ir paverke trupuciuka, bet tikrai ne taip baisu..jau kita diena sake, kad ir vel galetu gimdyti
As pati, jei galeciau naturaliai, tai svarstyciau ir apie nuskausminima... O ka pati manai ? Be vaistuku isvis ?
jolanpak parašė:
Tiesą sakant labai svajojau darytis šį echo, kol netapau neščia dar pirmą kartą. Paskui daug svarsčiau ir pagalvojau, kad tuos pinigėlius verčiau išleisiu vaikeliui…
As ir galvojau, kad geriau pataupysiu, nes visur be galo brangi si procedura, taciau nustebinta likau po siandienos skambucio. Mazylyje jos kaina 140 Lt, tai kazkaip ir susimasciau ....
Man laaaaabai idomu ir knieti pamatyti...
Tomtoma parašė:
Oho, tai bedeles nemazos...Na taip uz naturalu gimdyma beveik visos yra, bet kaip nusiraminti ir sumazinti ta gimdymo baime, nes bijau beprotiskai, o tuo labiau…
Iš tiesų didžiausia baimė, kuri gali kankinti prieš gimdymą, tai - nežinomybė. O daugiau tikrai nėra ko. Visi iki vieno gimdymai yra individualūs ir neprisileisk kitokios minties, nusiteik, kad pačiai viskas bus gerai
MaryJan parašė:
As ir galvojau, kad geriau pataupysiu, nes visur be galo brangi si procedura, taciau nustebinta likau po siandienos skambucio. Mazylyje jos kaina 140 Lt, tai kazkai…
Na taip, jei tokia kaina, gal ir galima susimastyt...bet vėlgi ar verta? Pamatysi, kad po gimdymo daug smagiau vartyti nuotraukas, kuriose jau gimęs vaikutis, o tos acho nuotraukytės liks giliai stalčiuje. Ar nebus tas pats ir su šiuo dvd? Atleisk, jokiu būdu neperšu savo nuomonės, tik šiaip pasvarstymai.
jolanpak parašė:
Na taip, jei tokia kaina, gal ir galima susimastyt...bet vėlgi ar verta? Pamatysi, kad po gimdymo daug smagiau vartyti nuotraukas, kuriose jau gimęs vaikutis, o tos…
Tai ir mano tokios mintys
Neapsisprendziu ir tiek. Kazkaip gal tokiu budu meginu kuo anksciau susitikti su mazuoju, nzn...
Tiesiog kai pamastau, koks nerealus jausmas, kai gydytojas daro echo ir matau kaip jis ten mosikuoja rankom, kojom, kaip krapstosi save
ech..... maudzia pilva kazko...
Kadangi sesuo su pirmu gimdymui labai suvargo ir sunelis patyre rimtu komplikaciju gimdymo metu (tfu tfu ftu, aciu dievui viskas susitvarke), tai antra karta daresi cezari ir buvo patenkinta, todel as iki pastojimo irgi galvojau tik apie ji, viskas suplanuota, zinai kada tavo vaikutis isvys pasauli, o ir rizika mazesne, taciau kai pastojau, kad ir kokia ta baime butu, mintys apie cezari vis nutolsta. Ir visada sau kartoju, visos pagimdo, kodel as negaliu...
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai