launch parašė:
Panos ar tai normalu ne augti svorio o mesti ?![]()
Normalu.as pati numeciau ir dar nepriaugau nieko
launch parašė:
Normalu.as pati numeciau ir dar nepriaugau nieko
laurushis parašė:
Sveikos visos, man iškilo toks klausimas, kaip Jums su vyru lovos reikalai, prisibijote ar taip pat santykiaujate kaip ir anksciau? aišku čia vėlgi priklauso nuo nė…
O mums neleido myliuku
Bet su vyru siaip kai kalbejom, tai jis sako, kad jam kazkaip lyg ir nesmagu butu (cia psichologine prasme)
df.justina parašė:
O mums neleido myliuku![]()
Bet su vyru siaip kai kalbejom, tai jis sako, kad jam kazkaip lyg ir nesmagu butu …
As tai dar pati nesijauciu nescia
o vyras kazkada uzsiimant meile eme ir sove klausima, sako kaip manai, vaikas supranta ka mes cia darom?
tai net visas uzsivedimas isgaravo
Aljana parašė:
As tai dar pati nesijauciu nesciao vyras kazkada uzsiimant meile eme ir sove klausima, sako kaip manai, vaikas supranta ka mes cia darom?
tai net visas uzsiv…
Aljana parašė:
As tai dar pati nesijauciu nesciao vyras kazkada uzsiimant meile eme ir sove klausima, sako kaip manai, vaikas supranta ka mes cia darom?
tai net visas uzsiv…
biskiuka ne vietoj ir ne laiku klausima gavai
As kai nesijauciau nescia, tai noro nebuvo nors uzmusk, o dbr kai jau maziuka jauciu pilve judant ir pagaliau pradejau susivokti, kad laukiuosi ir jauu noras kilt meilei atsirado, tai matai uzdrausta kazka daryt mum
ryt keliaujam I pasimatyma, tai klausimas del meiliu bus uzduotas daktarui
df.justina parašė:
biskiuka ne vietoj ir ne laiku klausima gavai
![]()
As kai nesijauciau nescia, tai noro nebuvo nors uzmusk, o dbr kai jau maziuka jauc…
O kodel neleidzia jum? Man cista nemaza buvo, bet leido,tik sake atsargiau,tai stengemes svelniau biski,o db kai ji isnyko tai vel megaujames meiles teikiamais malonumais
taip anksti pajutai judesiukus? Eina sau...
launch parašė:
Nu dar tau 13sav tai normalu, man 16sav man ir buvo nukritęs svoris, o dabar priaugau gal 0,2g
andrina parašė:
Ak kaip esu nusiminussergu ilgai sloga o dar temperat. kartais ir gerkle paskausta o cia va paskambinus mociute pasake,kaip blogai kad taip sergi nes tavo vaik…
Sveik kuo greičiau, tikrai nefaina sirgti ir dar per tokius karščius... O dėl močiutės tai stenkis neimti į galvą. Kad sirgs sloga tai sirgs, bet ne dėl to, kad mama irgi sirgo
juk čia normalu vaikui pasloguoti
Svoris ir man laikosi, bet ir džiaugiuosi dėl to, nors pilvelis jau išsikišęs
Spėsim priaugti, pamatysit
Myliukai tai pas mus kaip visada nei paretėjo, nei padažnėjo
Aljana parašė:
Taip pat ir kazkaip net geriau man, didesnis malonumasaisku,cia buna tada kai gerai jauciuos ir nepykina
![]()
o man irgi, malonumas didensis ir myliuosi taip pat drąsiai kaip ir prieš tai, tik abu vis susižvalgom, manęs labai rūpestingai paklausiai kartais ar viskas gerai ir tiek
bet kažkaip kad sumažėjo lovos reikalai tai jo
bet turbūt per kitus rūpesčius
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai