Kvieciu prisijungti tas, kurioms numatomas terminas vasario menesi.Pati esu tarp dvieju ,sausio ir vasario menesiu, nes skirtingos skaiciuokles rodo data nuo 01-26 iki 02-03
2016 m. Vasario mažyliai (Archyvas iki 2016.06.30)
Kvieciu prisijungti tas, kurioms numatomas terminas vasario menesi.Pati esu tarp dvieju ,sausio ir vasario menesiu, nes skirtingos skaiciuokles rodo data nuo 01-26 iki 02-03
2016 m. Vasario mažyliai (Archyvas iki 2016.06.30)
Karoliukas91 parašė:
Kokiu butent? Kaip naudojat?![]()
Namie labai ivairus: arbatmedis, citrinzole, citrina, eukaliptas, pipirmete, pusis ir t.t. Garinimas, naudojimas vonioje, sergant -paduku, krutines tepimas negrynaisiai aliejais.
Kasdien isleidziant i darzeli ar kitas vietas, uzlasinu alieju misinio ant peciu ir dar turi tokias spec.veltinio sages i drabuzelius, ant kuriu lasinu aliejukus. Apsaugo, baido bacilas ir labai kvepia dukryte juos laiko savo kvepaliukais
Naudoju aromama ir kapkap produkcijq. Pas juos ir info daug apie naudojima
a lur parašė:
Namie labai ivairus: arbatmedis, citrinzole, citrina, eukaliptas, pipirmete, pusis ir t.t. Garinimas, naudojimas vonioje, sergant -paduku, krutines tepimas negrynai…
Naudojom ir mes aromama, bet kazkaip nepastebejau kad kazkas geriau, bet saziningai kiekviena diena nenaudojau, galbut del to.
Arbatmedzio alieju turiu, megstu pagarint nuo visu tu bacilu, taip pat dabar va i muila skysta lasinu plauti rankom.
Maljork parašė:
Naudojom ir mes aromama, bet kazkaip nepastebejau kad kazkas geriau, bet saziningai kiekviena diena nenaudojau, galbut del to.
Maniske kvepinasi kasdien. Jei pakeicia drabuzius, tai net keliskart. Dar po maudyniu "Neiveikiama skyda naudojam", "Salin ligos".
O namie tai visa eile alieju pakaitom
Sveikos, mes turim šiuo metu užsitęsusi kosulį. Pirmą kartą taip ilgai ryt 4 savaites. Pamažu retėja, bet vistiek neramu, kiek vaistų ir įvairių būdų jau išbandyta. Dabar išvis, kai su gydytoja tik telefonu konsultuotis, tai menka nauda. Ar turėjote tokiu bėdų? Gal patarimų turit?
Beja, kosulys į drėgna ja puse, bet ne visada pavyksta atkoseti, girdisi ir plaučių kuose, kad "karkuoja".
laurushis parašė:
Sveikos, mes turim šiuo metu užsitęsusi kosulį. Pirmą kartą taip ilgai ryt 4 savaites. Pamažu retėja, bet vistiek neramu, kiek vaistų ir įvairių būdų jau išbandyta.…
Mano vyriausiai dukrai po 2 mėn tik dabar baigės kosulys. Mažieji jau mėnesis kosėja, tai atrodo jau apmažėja ir vėl lyg suintensyvėja. Inhaliuojam, arbatas, pageriam sirupa, padarom pertrauka ir vel geriam. Mane irgi domintų gal kas kokių patarimų turės
Karoliukas91 parašė:
Mano vyriausiai dukrai po 2 mėn tik dabar baigės kosulys. Mažieji jau mėnesis kosėja, tai atrodo jau apmažėja ir vėl lyg suintensyvėja. Inhaliuojam, arbatas, pageri…
Iš plaučių jokių garsų nesigirdi?
laurushis parašė:
Sveikos, mes turim šiuo metu užsitęsusi kosulį. Pirmą kartą taip ilgai ryt 4 savaites. Pamažu retėja, bet vistiek neramu, kiek vaistų ir įvairių būdų jau išbandyta.…
Mums rudeni buvo kosulys ilgai, menesi jei ne ilgiau , tai kazkaip arbateles medus, vonios su juros druska, paduku trynimas su eukaliptu ir grynas oras. Svarbu plauciukai svarus buvo ir buvau rami su laiku praejo.
laurushis parašė:
Mes taip pat nuo vasario galo gydomes kosuli. Ir antibiotikai buvo skirti, bet niekas nepadejo. Inhaliavome su pusu pumpurais. Siek tiek praeina, buna vel atsiranda.. uzburtas ratas 🙊