Linksmosiospedutes parašė:
Džyzes koks vaikas!!! Duok padaboooot!!!nuostabuu. :)))
Apsigalvok,kol nevėlu😁
Linksmosiospedutes parašė:
Džyzes koks vaikas!!! Duok padaboooot!!!nuostabuu. :)))
Apsigalvok,kol nevėlu😁
jurmarta parašė:
Nu smagu girdėt,kad kažkas dar nelaiko manęs antžmogiu😁Linkėjimai Jums nuo Sirenos ir jos psichopatės motinos😁
Kokia kruopa 😍
Na,prabilsiu ir aš.Seku šį forumą nuo pat nėštumo pradžios.Pati nesireikšdavau,bet nuplatos stebėdavau.Visas daugiau bendravusias "pažįstu"
Visos savitos,man įdomu ir naudinga skaityti visų mintis.Bet Jurmarta,visada buvo išskirtinė ir man sava.Gal dėl to,kad pensininkė
Jos komentarai visada realūs ir tikri.Ir staiga atsiranda tokių,kurios perskaitė du komentarus ir mano galinčios moralizuoti.Jurmarta,nereikia palikti forumo,kuriame tikiu iki šiol tau visai neblogai buvo :D, dėl nieko nesuprantančių ir nesusipratusių kelių moteryčių.
jurmarta parašė:
Nu smagu girdėt,kad kažkas dar nelaiko manęs antžmogiu😁Linkėjimai Jums nuo Sirenos ir jos psichopatės motinos😁
Isduok paslapti, kaip tavo veido oda tokia lygi ir svari?
Nemoku kaip kitaip issireikst, bet ziurint toks svaros pojutis apima
Silent parašė:
Isduok paslapti, kaip tavo veido oda tokia lygi ir svari?Nemoku kaip kitaip issireikst, bet ziurint toks svaros pojutis apima
![]()
Nžn..gal nuo senatvės😁O gal atvirkščiai-antra jaunystė prasidėjo..O jei rimtai mečiau ėst ir susitvarkė-anksčiau labai spuogų daug būdavo ant kaktos. Dabar nuo streso nėra apetito visai tai kūdėju ir jaunėju-davė šiandien vienas vyras 26-erius-pasikėliau "uodegą"😁
jurmarta parašė:
Nžn..gal nuo senatvės😁O gal atvirkščiai-antra jaunystė prasidėjo..O jei rimtai mečiau ėst ir susitvarkė-anksčiau labai spuogų daug būdavo ant kaktos. Dabar nuo stre…
Bet rimtai cia ne kokios priemones ar proceduros? Nes nu as tokios lygios odos ne tik neturejus, bet ir pas aplinkinius nelabai macius, kaip ten sako “kaip is pieno plaukus”
jurmarta parašė:
Labai grazi nuotrauka, ir mergaite ir jus ziurit viena i kita meiles akimis ir nieko tokio kad pasakot kaip buna realybej o ne saldziai aprasot.. as be galo myliu savo mazaja bet ir man kartais buna labai sunku, tikiu, kad ateis laikas kai bus viskas paprasciau ir tikiuosi, kad perskaitysiu tai dar sitam forume
Silent parašė:
Bet rimtai cia ne kokios priemones ar proceduros? Nes nu as tokios lygios odos ne tik neturejus, bet ir pas aplinkinius nelabai macius, kaip ten sako “kaip is pieno…
Geriu daaaug vandens ir nenaudoju kosmetikos,kremų ir nevaikštau i grožio salonus-va toks receptas.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai