Nu va palaukiau kol visos pasisakysit, nes pasirodo viena žinute mano nuomonės, kuri sulaukė 43 mamyčių patiktuku, buvo visos dienos diskusija į vienus vartus. Ką parodo, kad kaip jūs vadinate forume kuriame galima išreikšti savo nuomonę, ta nuomone turi įtikti tik vienai pusei, nes kitaip būsi apipiltas purvais ir priešingos nuomonės mamytės bijo pasisakyti. Šiandien parašiau savo nuomonę Jurmartai, bet neminėjau nei vieno įžeidžiančio žodžio, tik paklausiau ar myli savo vaiką, bet sužinojau, kad esu būsima supermamyte, kuri vartos antidepresantus kad šypsotųsi prieš kitus, pavydžiu svetimo vyro, nes nu tik Jurmarta galejo išsirinkti vyrą kuris išleidžia į kiną ar leidžia pabėgt nuo vaiko ir išsimiegot, o kitoms tai pačioms išsirinkti turbūt nepavyko, kad reik pavydėt būtent jos vyro. Taip pat sužinojau kad nukritau iš kosmoso ir manau kad vaikai būna kaip pamersu reklamoje, nors dėl ko negaliu labai prieštarauti, nes iki nėštumo buvau vieno prekinio ženklo modelis, tai tiketina, kad mano mažylis taip pat šypsosis reklamose. Na bet neesmė. Svarbiausia kad ačiū mamytėms kad man pasakete, jog vaikutis ne tik miega ir valgo.. nes nu "tikrai" man niekas nesakė ir aplinkoje "nesu" mačius kūdikiu ir "nežinau" kaip su jais sunku, nes "nesu" jų padėjus prižiūrėti, todėl tikrai galvojau, kad kaip sakėte jie triedzia vaivorykšte ir pampersai skirti tik joms įamžinti. Labai įdomu kaip su viena žinute paklausus ar myli savo vaiką, taip įžeidžiau žmogų, kuris sako kad forumas ta vieta kur galima viską rašyt, kad net atsisveikino su visomis, o po to sugrįžo. Be to, forumą seku ne dvi dienos kaip kažkuri rašėte, o tris mėnesius. Dar vienas pastebėjimas, kad labai lengva rašyti sarkazmiskai, ironiskai ir juoktis iš gyvybės kuri dar net negali apsiginti. Aukščiausia klasė. Sveikinu, jus savo vaiką pavertete serialu viešoje erdvėje, kur turite laukiančių auditorija, kurie tik ir laukia, kaip dar pasityciosite iš savo pačios kūdikio. Tai tikrai didelis pasiekimas. Susiras po 10 metų jūsų mažyle Google savo gimimo menesio foruma ir ras kaip mamytė ją mylėjo, dar net ir nuotrauka ras, kuri čia bus per amžius, kol gyvuos šis psl, įdomu kad tai mazyli patiks.. Dabar vėl pulkit mane į tuos vienus vartus ir toliau sakykit kaip aš drisau kažkokia ne į tema pakomentuoti jūsų serialo pagrindine veikėją, diskutuokite, kad ir visa savaite. Neatrasineju į kiekvieną žinutę nes man nereik dėmesio, palaikymo ir dėkot kiekvienai kuri parašė kažką į mano pusę. Gal vis dėl to reik man nustot pavydėt svetimo vyro, nes kadangi neturiu soc tinklų priklausomybes ir man nereik mane palaikancios auditorijos, nereik dėtis foto kad pagirtu mane, kad paglostyciau savo saviverte. Turbūt pakankamai dėmesio gaunu iš savojo. Na dabar sėkmės visoms diskutuojancioms. Pulkit ir glostykit savo savivertes, nes kitos nuomonės mamytės negali pasisakyti, nes bus įžeidinėjimos. Beje, jei taip mėgstate ironija ir sarkazmą, lygiai taip pat turėtumėte jį ir priimti, o nesinaudoti įžeidinėjimo taktika, nes taip tik kuriate Lietuvoje dar didesnį patyčių ratą. Linkiu to neismokinti savo vaikų. Kai pasigimdysiu, būtinai parašysiu, kaip man sekasi būti ta supermamyte kokia mane ivardijote ir kaip aš tik tada suprasiu kas yra kūdikiai. Ačiū už pasakymas ir būsimas nuomones. 😊