kiesiuke parašė:
Cia vakarykstis![]()
manau gali nebelaukti mmm
kiesiuke parašė:
Cia vakarykstis![]()
manau gali nebelaukti mmm
Svajonė82 parašė:
Laba rence kur tavo elektroninis ar mmm parėjo ar aš ką praleidau ?
Labutis, mm neparejo. Tik keistai pilvo apacia pamaudzia. Vakar sveciu netiketai atvaziavo, i parduotuve nebenuejau, planuoja pasilikt savaitgaliui. Tai manau pavyks pasidaryt tik pirmadieni.
rence0121 parašė:
Labutis, mm neparejo. Tik keistai pilvo apacia pamaudzia. Vakar sveciu netiketai atvaziavo, i parduotuve nebenuejau, planuoja pasilikt savaitgaliui. Tai manau pavyk…
Su tokiu velavimu manau jau ir diena parodys
kanapiuke23 parašė:
O man keistai taip. Nieko nemaudzia nieko neskauda. Tik tokios gleives eina kaip per vaidingas dienasmenesines poryt
ka tai galetu reikst?
Tuoj cia veliavu gausim, bet ir pas mane mmm pirmadieni turetu pareiti, bet kaip ne keista sausa nera....
audriki parašė:
Tuoj cia veliavu gausim, bet ir pas mane mmm pirmadieni turetu pareiti, bet kaip ne keista sausa nera....![]()
![]()
![]()
O mam visad sausa budavo o dabar va kitaip
gal sulauksim mes gandru?
kanapiuke23 parašė:
O mam visad sausa budavo o dabar va kitaipgal sulauksim mes gandru?
![]()
Mes kaip planavom 3 leliu tai man ir taip buvo . Visada pries mmm sausa budavo o ta men kaskaip keistai buvo daug isskyru . Ir likus 1 d iki mmm pasidariau testuka ir ziuriu yra neryskus vaiduoklis . Tai va mazu pasiseke ir jums ?
linkiu kad pasisektu
rence0121 parašė:
Kosmosas kazkoks. Imesiu savo . Virsutinis vakarykstis, apatinis siandienos. . Nuotrauka neperteikia realaus vaizdo. Nors as pati nesu patenkinta tokiu rezultatu, n…
soriuka bet neigiamas zinau kad labaj nori vaikiuko bet .. deja, bandykite dar.... svarbiausia kuo maziau galvoti ape vaikeli,jei daug galvosite apie tai tai nieko neiseis.
kanapiuke23 parašė:
O man keistai taip. Nieko nemaudzia nieko neskauda. Tik tokios gleives eina kaip per vaidingas dienasmenesines poryt
ka tai galetu reikst?
Man taip pat daug isskyru sy cikla. Anksciau pries mm sausa budavo, toks kaip ir zenklas artejanciu mm. Na o dabar slapia, be iklotuko niekaip. Ryt, kai vyras grys is naktines pamainos paprasysiu, kad i Asda nuveztu. Pirksiu daug testuku visokiu visokiausiu
kazkaip jau tu pozymiu per akis. Apie 85% manau, jog bus lelius
. Labai i toleta daznai lakstau.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai