SunMoon parašė:
O echo nedare?
Ne, nes buvau prieš 2 dienas pas gyd, tai nebuvo tikslo. O dėl išsamaus echo anksti dar buvo, nes buvo 10+5.
SunMoon parašė:
O echo nedare?
Ne, nes buvau prieš 2 dienas pas gyd, tai nebuvo tikslo. O dėl išsamaus echo anksti dar buvo, nes buvo 10+5.
Turintisvajonę parašė:
Bet pasaulyje daug visokių lyčių yratad ir viena, ir kita gali būti
13 chromosoma tai čia Patau sindromas? Jei taip, tai yra gimusių ir berniukų.
Nežinau,man sakė daugiausiai neišgyvena berniukai ir su berniukais daugiausiai ivyksta pirmomis savaitėmis persileidimai,nei su mergaitėmis🤷♀️kad mergaitės stipresnės.Kažkaip gamta maždaug išsilygina pati.
Laura1981 parašė:
Nežinau,man sakė daugiausiai neišgyvena berniukai ir su berniukais daugiausiai ivyksta pirmomis savaitėmis persileidimai,nei su mergaitėmis🤷♀️kad mergaitės stipres…
Na taip sako, kad mergaites ilgiau isgyvena tarkim gali tas spermiukas dar diena dvi laukt kol ovuliuos o berniukai uztaiko dazniausiai jau tik ant ovuliacijos jei reikia laukt neisgyvena arba jei koks silpnesnis neisilaiko buna o mergaites tyliai ramiai is leto isitvirtina ir buna
Pupa_uoga parašė:
Na taip sako, kad mergaites ilgiau isgyvena tarkim gali tas spermiukas dar diena dvi laukt kol ovuliuos o berniukai uztaiko dazniausiai jau tik ant ovuliacijos jei …
Mano draugė du prarado berniukus,tai ištyrė problema buvo su 13 chromosoma,o mergaitės sako gimsta normalios su ta 13 chromosoma,ant tiek jos yra stiprios,trečia gimė mergytė ir viskas puikiai draugei,tai pradžioje galvojau jau ir pas manęs mergytė jei isitvirtino,o pasirodo berniukas,net nustebau,kažkaip nesitikėjau,reiškiasi buvo stiprus🥰🙏🙏🙏
Laura1981 parašė:
Mano draugė du prarado berniukus,tai ištyrė problema buvo su 13 chromosoma,o mergaitės sako gimsta normalios su ta 13 chromosoma,ant tiek jos yra stiprios,trečia gi…
As tai manau gal jei uzsaldo dar 5 dienu blastuku tai turbur tie kurie veliau apsivaisino bus mergaites
pas mus liko vienas 5ab tai kazkaip manau bus berniukas ir 1cc kuris kazin ar atsils, as kazkodel taip galvoju, jei tokia teorija kad berniukai greiciau apsivaisina , bet cia teoriju gali visokiu buti nepabandes nezinosi
Pupa_uoga parašė:
As tai manau gal jei uzsaldo dar 5 dienu blastuku tai turbur tie kurie veliau apsivaisino bus mergaitespas mus liko vienas 5ab tai kazkaip manau bus berniukas i…
Man ir atrodo, kad berniukai greičiau, nes jie greitesni. Ir tos teorijos yra, kai nori susiplanuot mergaitę, kad reikia prieš ovuliaxciją mylėtis, o per ne
Turintisvajonę parašė:
Man ir atrodo, kad berniukai greičiau, nes jie greitesni. Ir tos teorijos yra, kai nori susiplanuot mergaitę, kad reikia prieš ovuliaxciją mylėtis, o per ne![]()
Labai idomu bus sužinoti lytį 🥰🥰🥰
Pupa_uoga parašė:
As tai manau gal jei uzsaldo dar 5 dienu blastuku tai turbur tie kurie veliau apsivaisino bus mergaitespas mus liko vienas 5ab tai kazkaip manau bus berniukas i…
Kažin kas ten pas jus įsitaisęs🤣🤔🤔🤔
Laura1981 parašė:
Kažin kas ten pas jus įsitaisęs🤣🤔🤔🤔
Sitas kur ikele tai berniukas
jau genetike pasakeee, neaisku kiti du like kas tokie
Pupa_uoga parašė:
Sitas kur ikele tai berniukasjau genetike pasakeee, neaisku kiti du like kas tokie
![]()
Ai supratau💙💙💙sveikinu🥰
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai