Turintisvajonę parašė:
Gali padėti. Būna, kad susidaro hematoma ir tada reikia tik gulėti, kol išsivaikšto. Aš labiau panikuočiau nenuvažiavus, nei kad nuvažiavus.
O kaip gali padėti, jei nėštumas mažytis, be progesterono dozės padidinimo?
Turintisvajonę parašė:
Gali padėti. Būna, kad susidaro hematoma ir tada reikia tik gulėti, kol išsivaikšto. Aš labiau panikuočiau nenuvažiavus, nei kad nuvažiavus.
Sniegina parašė:
Draugei buvo taip, kad pradėjo teplioti pradžioje pačioje, rado hematomą šalia žirniuko ir liepė gulėti 3 savaites lovoje, kol išsivaikščiojo. Jei būtų judėjus kaip visada, galėjo hematoma su leliuku iškrist
Turintisvajonę parašė:
Draugei buvo taip, kad pradėjo teplioti pradžioje pačioje, rado hematomą šalia žirniuko ir liepė gulėti 3 savaites lovoje, kol išsivaikščiojo. Jei būtų judėjus kaip…
Supratau, todėl ir manau, kad tokiu atveju geriausia ramybė ir poilsis, o ne lakstymas po priėmimus...
Man jau antrame semestre per echo sako- jūs turėjot kraujavimą pirmam trimestre. Aš sakau, taip, kaip jūs matot? Sako, matosi placentoje, buvo mažas atsisluoksniavimas. Nemanau, kad tą dieną nulėkus į ligoninę jie kažkaip magiškai būtų galėję tą kraujavimą sustabdyti. Laimė, praėjo ir didesnių pasekmių neturėjo.
Sniegina parašė:
Supratau, todėl ir manau, kad tokiu atveju geriausia ramybė ir poilsis, o ne lakstymas po priėmimus...
Nepamirškite, kad žmonės ir dirba įvairius darbus ;) pvz aš negalėčiau namie gulinėt ir ilsėtis, nebent nuvykčiau į apžiūrą ir galėčiau gauti biuletenį
o ne kad pakraujavau ir lieku namie ilsėtis
Turintisvajonę parašė:
Nepamirškite, kad žmonės ir dirba įvairius darbus ;) pvz aš negalėčiau namie gulinėt ir ilsėtis, nebent nuvykčiau į apžiūrą ir galėčiau gauti biuletenįo ne kad …
Tiesa, kad tuo metu dirbau is namu..
Aksenija parašė:
Moterytes, pergyvenu labai.... vakar buvo 7dieno po į sodinimo ir pamačiau rusva patepliavima.čia mėnesines ar kas . Guliu lovoj ir bijau pajudėti .
Progesterono galbūt truksta, pasitarkit su gyd, gal israsys leidziamu
Turintisvajonę parašė:
Nepamirškite, kad žmonės ir dirba įvairius darbus ;) pvz aš negalėčiau namie gulinėt ir ilsėtis, nebent nuvykčiau į apžiūrą ir galėčiau gauti biuletenįo ne kad …
Lygiai tą patį pagalvojau 🙂
Sniegina parašė:
Ir dar kaip padėti galima,jei kraujuoja stipriau,sustabdyti kraują,paguldyti į ligoninę,poilsis ir progesteronas.
Tik kraujas pasirodo reikia važiuoti į priėmimą,nors tokios tinginės ir bjaurios kai kurios gydytojos,kad net nevertos būti gydytojos.
Aksenija parašė:
Moterytes, pergyvenu labai.... vakar buvo 7dieno po į sodinimo ir pamačiau rusva patepliavima.čia mėnesines ar kas . Guliu lovoj ir bijau pajudėti .
Čia geras ženklas,embrionas įsivirtino greičiausiai 🥰🙏
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai