Turintisvajonę parašė:
Man parodė testai visi 6 dienos po įkėlimovaistai nesutrukdė rodymui
![]()
Kaip nuostabu 🙏🏻🙌🏻sveikinu 💖Labai tikiuos kad kraujas ryt parodis ir man teigema❤️
Turintisvajonę parašė:
Man parodė testai visi 6 dienos po įkėlimovaistai nesutrukdė rodymui
![]()
Kaip nuostabu 🙏🏻🙌🏻sveikinu 💖Labai tikiuos kad kraujas ryt parodis ir man teigema❤️
vikutev9 parašė:
Sveikos prisiduodame pagaliau mūsų svajonė virto realybe 🥰💕🤗..... Po ilgo kelio kuris truko nuo 2017metu mes turim nuostabu gražu sveika sunu💕🥰kuris gimė 2023.02.15…
Sveikinimai jums didžiausi 🥰🥰🥰🥰🥰
Meile10 parašė:
Labuka🥰![]()
Man parodė testas devintą dieną po ikėlimo.Septintą dieną nieko nerodė.Ir dieną dariausi.Sėkmės jums🙏
Laura1981 parašė:
Man parodė testas devintą dieną po ikėlimo.Septintą dieną nieko nerodė.Ir dieną dariausi.Sėkmės jums🙏
Ačiu jums lb 🥰🙏🏻Didžiausi sveikinimai jums❤️👶🏼O siptomai kokie jums buvo prieš darant krauje?☺️
Meile10 parašė:
Ačiu jums lb 🥰🙏🏻Didžiausi sveikinimai jums❤️👶🏼O siptomai kokie jums buvo prieš darant krauje?☺️
Oi man buvo dilgčiojimai tokie pačioje gimdoje,o ketvirtą dieną jaučiau tokius dūrius šonuose.Šiaip truputį pilvą pūtė.
Kaip jums sekėsi parašykite?
Meile10 parašė:
Labuka🥰![]()
Sveika,
Man buvo taip kad ankstyvi testai nieko nerodė nei 7 dpi nei 8 dpi, o 10 dpi hcg net virš 400 buvo
ar jau turite atsakymą?
Damana parašė:
Sveika,
Man buvo taip kad ankstyvi testai nieko nerodė nei 7 dpi nei 8 dpi, o 10 dpi hcg n…
Turiu,atsakymas neigemas 😩.Atrodo visko daug padariau,daug ilsėjaus,tyrimai visi lb geri,daug embrionu turim dar užaldė,4 lb geros kokybės,o dar 4 tik gera kokybė,po 3 mėn bandysiu vėl.Labai pasitikėjau Griciumi ir nesitikrinau progesterono,nei po 1-po 2-ju dienu ikėlė ir paskui po keliu dieneliu 5 d blastute ikėlė ir taip pat nesitikrinau prg,bet šend pasidariau prg ir jis buvo tik 27,4(ar čia gal kad neprikibe niekas dėl to rodo toki žema🤷🏻♀️.Bet keista,kad net kibimo nebuvo.Nes aš dariausi prieš 5 metus Airijoje ivf ir kėlė viena ir kita kart po 1-na,ir prikibo ,bet gaila kad išsilaikė tik iki 7 savaičiu abu kartai☺️Gal mastau vaistai buvo per silpni ,kad neprikibo net 🙄☺️
Laura1981 parašė:
Oi man buvo dilgčiojimai tokie pačioje gimdoje,o ketvirtą dieną jaučiau tokius dūrius šonuose.Šiaip truputį pilvą pūtė.
Atrašiau žemiau,nepamačiau kad ir jus parašėt aš maujokė čia,dar nlb moku naudotis ir ne visus trumpinius suprantu☺️☺️Man pilva taip pat lb pūtė,lb silpna buvo,po pirmo ikėlimo viduriai užkietėjo,ir kaip ikėlė kita 5d blastute taip pat dar buvo ir krutine skaudi lb didelė plėšė atrodo,dar vis skauda bet va jau jaučiuosi visiškai tuščia😢Bet aš nepasiduodu vėl sarysiu po 3 mėnesiu 🙏🏻
Meile10 parašė:
Turiu,atsakymas neigemas 😩.Atrodo visko daug padariau,daug ilsėjaus,tyrimai visi lb geri,daug embrionu turim dar užaldė,4 lb geros kokybės,o dar 4 tik gera kokybė,p…
O jūs genetikas išsityrėt? Jeigu tiek darėt ir sustoja augti, reikia giliai kapstytis jau...
Meile10 parašė:
Turiu,atsakymas neigemas 😩.Atrodo visko daug padariau,daug ilsėjaus,tyrimai visi lb geri,daug embrionu turim dar užaldė,4 lb geros kokybės,o dar 4 tik gera kokybė,p…
Gaila, kad nepavyko. Bet svarbu, kad dar turite užšaldytų.
O Jums prg tikrino prieš įkėlimą? Nes man įkėlimo dieną paimė kraują, sakė jei bus per mažas paskambins ir didins dozę, bet nepaskambino. Ir prg daugiau netikrino, nors mačiau forumuose, kad kitos stebi
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai