littlemagpie parašė:
As uk,kai dariausi ivf man,kaip tik israse progesterono,kai pasibaige dar uzsake ir pan. Labai patenkinta likau ta klinika. Visas adatas patys suveike, labai pigiai…
Tai super,nes daug girdėjau,kad skundžiasi 🤷♀️
littlemagpie parašė:
As uk,kai dariausi ivf man,kaip tik israse progesterono,kai pasibaige dar uzsake ir pan. Labai patenkinta likau ta klinika. Visas adatas patys suveike, labai pigiai…
Ragdoll parašė:
Ačiū 🥰❤️🌸 tikriausiai kiekvienai mamai jos vaikas pats gražiausias 😁🥰 ir jūsų vaikas bus pats gražiausias, mieliausias ir nuostabiausias 🥺🥰 pagal tą nuotrauką jau t…
Bet nuostabi foto,putlutės lupytės🥰🥰🥰
littlemagpie parašė:
Sakykit prasau progesterona kaip? Ir Kiek? Naudojote.Vaginalini ar leidziama ?aciu.As irgi Uk gyvenu,bet viska dariausi ivf Rygoje.Tai pavargau vazinetis.Kovo 1 eisiu pirmam vizitui,paziuresiu kaip seksis su Uk daktarais.
Laura1981 parašė:
Jie pries metus gal padare kazkokius didelius tyrimus kurie parode,kad progesteronas nauda ir pan,tai lyg dabar ziuriu jie geriau i tai,nes cia labai dar viskas nurasoma naturaliai atrankai. As labai nustebus buvau,kai klinika sutiko del progesterono ir pasiskambinus visada greita delivery suveikdavo ir pan.
Aksenija parašė:
Sakykit prasau progesterona kaip? Ir Kiek? Naudojote.Vaginalini ar leidziama ?aciu.As irgi Uk gyvenu,bet viska dariausi ivf Rygoje.Tai pavargau vazinetis.Kovo 1 eis…
Man Lubion israse leidziama ir cyclogest zvakutes.Tai ir minejo,kad pvz Lubion reklamos visur yra ir jie daug svirkstu ir adatu duoda,tai maisa prikove ir sake jeigu dar reikes galiu visada atvaziuoti. Man asmeniskai Lubion nebuvo skaudus,kitoms buna,kad skaudokas jis.
Aksenija parašė:
Kuris progesteronas pasisavina geriausiai🤔?
Man, tik Turkiskas Progestan 50mg. Leisdavaus pradzioj po 100mg.
Guru parašė:
Merginos ar esate pirkę turkiška progresterona ? Vietoj lubion
Esam
Parašiau pm, nes turiu klausimu
SunMoon parašė:
Esam
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai