geradare parašė:
jums gal reik progesterono.. ar nenorite kreiptis skubios pagalbos?
Net nezinau nuo rytojaus man darbas prasideda, manau iki kitos savaites isilaikys😊
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįgeradare parašė:
jums gal reik progesterono.. ar nenorite kreiptis skubios pagalbos?
Net nezinau nuo rytojaus man darbas prasideda, manau iki kitos savaites isilaikys😊
Miglė1993 parašė:
Bet sioj sriti esu naujoke
Miglė1993 parašė:
Vakar ir man buvo prasidejas tepliojimas ir maude pilvo apacia o db tai manau nustojo teplioti. Ir svarbiausia nezinau kiek savaiciu zirniukui yra, nes tik pries 2s…
Būtinai pasidarykit progesterono tyrimą. Jo trukumas sukelia persileidimus (taip praradau jau du vaikučius)
Mela parašė:
Sveikos ,noriu paklaust ar normalu kad krenta greitai hcg? Man praejo nuo persileidimo 5 dienos o jau nestumo testas kaip vaiduokliukas .
Gal ankstyvas nėštumas buvo?
kristute1 parašė:
Gal ankstyvas nėštumas buvo?
Pagal mm 7saw bet vakare pradejau kraujuot labai kita diena nuvaziavus pas gine mate tik puslyte 4saw ..
Mela parašė:
Pagal mm 7saw bet vakare pradejau kraujuot labai kita diena nuvaziavus pas gine mate tik puslyte 4saw ..
Tai gal jau senokai nesivystė nėštumas ir jau nedidelis hcg buvo
kristute1 parašė:
Tai gal jau senokai nesivystė nėštumas ir jau nedidelis hcg buvo
Tai turbut .lauksiu pirmadienio ka sakys .ar išsivale ar ne .🫂
Sveikos. Gal kam yra buve tokia situacija: savaite, kai turejo prasideti menesines, prasidejo dideli skausmai (primenantis menesiniu), trunkantis 5-15 min., tokiu skausmu niekada nesu turejusi, teko net greitaja kviesti. nesulaukusi menesiniu pasidariau testa ir hcg, abu rodo nestuma, hcg nuo 395 pakilo iki 857, taciau pilvo spazmai nors ir mazesni bet vis dar yra. Laukiu gydytojos skambucio, bet net nezinau ka ir galvoti, informacijos apie tokius skausmus normalaus nestumo metu nerandu
Camia parašė:
Sveikos. Gal kam yra buve tokia situacija: savaite, kai turejo prasideti menesines, prasidejo dideli skausmai (primenantis menesiniu), trunkantis 5-15 min., tokiu s…
Gal nėštumas ne vietoje?🙈 kiaušintakyje ar dar kur. Tik tokiu atveji apie didelius skausmus esu skaičius
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai