Bandele parašė:
veliau ir antras atsiras, dviese augti juk smagiau :))
Atsiras, ties vienu tikrai neapsistosime
bet kol kas norisi pirmojo sulaukti
Bandele parašė:
veliau ir antras atsiras, dviese augti juk smagiau :))
Atsiras, ties vienu tikrai neapsistosime
bet kol kas norisi pirmojo sulaukti
nestea8 parašė:
Liepos 1d. Turi buti mm. Nu man kas keisciausia si karta, kad ziauriai noriu idarytu kiausiniu . Nu bet vien del to nesitiki, kad uzkibo. Buna kartais man per pms,…
Jum dar laaabai anksti darytis išvadas
Jei Liepos 1d. planuojama mm diena, dar gali būti, kad net implantacijos nebuvo
mėttinė parašė:
Man ne rodiklis, ka kazkoks gydytojas pasake. Nes kiekvienas savo nuomone turi, kaip ir gydytojas. Psichologija aisku veikia, bet as tai laikau tiesiog sutapimu, ku…
Visiškai gali būti, tikrai niekam neprieštarauju
Tiesiog manau jei abu sveiki, tai psicholiginis nusiteikimas galingas ginklas prieš pastojimą..
nestea8 parašė:
Liepos 1d. Turi buti mm. Nu man kas keisciausia si karta, kad ziauriai noriu idarytu kiausiniu . Nu bet vien del to nesitiki, kad uzkibo. Buna kartais man per pms,…
Kad jum net implantacijos turbut dar net nebuvo,is kur tie pozymiai? Ju irgi veikiant psichologijai gali atsirast, kai labai noris, rodos ir pozymiu atsirado
mėttinė parašė:
Kad jum net implantacijos turbut dar net nebuvo,is kur tie pozymiai? Ju irgi veikiant psichologijai gali atsirast, kai labai noris, rodos ir pozymiu atsirado![]()
Na taip, umplantacija ivyksta 6-9 ,kartais 10 diena po ivykusios ovuliacijos.
Parėjo mmm, bet jau nebuvau nustebusi, nes nelabai ir turėjau vilties, kad čia implantacija
Na skaičiuosim naują ciklą, nors jau nuo to labai pavargau
Su vyru susitarėm, mažiau skaitysim, mažiau galvosim, seksim ovuliacija pagal testukus ir mėgausimės.
Greit atostogaut varysim, prapūsim smegenines
O dabar lėksiu pedikiūro darytis, reik širdgėla ant nagų išliet
Panele.Karolina parašė:
Parėjo mmm, bet jau nebuvau nustebusi, nes nelabai ir turėjau vilties, kad čia implantacija![]()
Viskas tikrai bus gerai, pailsėsite, paatostogausite ir pamatysite ateis ilgai lautas žvirbliukas :))
ooo, pedikiūras gerai
mėttinė parašė:
Kad jum net implantacijos turbut dar net nebuvo,is kur tie pozymiai? Ju irgi veikiant psichologijai gali atsirast, kai labai noris, rodos ir pozymiu atsirado![]()
Bet man jrutine skauda, negaliu pati net prisiliest. Kaip su viniu durciau.
to tai tikrai psichologiskai neprigalvociau
ir kiausiniu noriu
paskutines mm buvo geguzes 31d. Matyt sulauksiu ' draugiu' anksciau
nestea8 parašė:
Bet man jrutine skauda, negaliu pati net prisiliest. Kaip su viniu durciau.to tai tikrai psichologiskai neprigalvociau
ir kiaus…
Nespirgėk ir kantriai lauk, nesulaukus darykis NT :)))
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai