Burburbur parašė:
aha.
Tas jo juokas tai nelabai toks vykęs sakyciau... o siaip kaip pati atmosfera? Kokia stimuliacija siulo?
nepykit kad tiek klausineju, tiesiog labai idomu viskas
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįBurburbur parašė:
aha.
Tas jo juokas tai nelabai toks vykęs sakyciau... o siaip kaip pati atmosfera? Kokia stimuliacija siulo?
nepykit kad tiek klausineju, tiesiog labai idomu viskas
melisa321 parašė:
Tas jo juokas tai nelabai toks vykęs sakyciau... o siaip kaip pati atmosfera? Kokia stimuliacija siulo?nepykit kad tiek klausineju, tiesiog labai idomu viskas
kol kas apie stimuliacijas nešnekėjo. manau po pratekamumo žiūrėsim ką toliau daryt. na prieš stimuliacijas dar reikės kt sugert. man įdomu ką dėl vyriškų hormonų pasiūlys
Burburbur parašė:
kol kas apie stimuliacijas nešnekėjo. manau po pratekamumo žiūrėsim ką toliau daryt. na prieš stimuliacijas dar reikės kt sugert. man įdomu ką dėl vyriškų hormonų p…
keista kodel kt,o ne pvz duphastona?
melisa321 parašė:
O pas jus jis labai nuo normu nukrypes?;)
testosteronas 2,32 kai norma iki 1,67
dhea so4 10,35 kai norma iki 9.23
dar prl sakė neblizga 455 kai norma iki 496
agnieta.m parašė:
keista kodel kt,o ne pvz duphastona?
nes kt numuša lh. pakilęs lh viena iš priežasčių dėl ko nekimba
taip sakė
Burburbur parašė:
testosteronas 2,32 kai norma iki 1,67
dhea so4 10,35 kai norma iki 9.23
Pas mane testosteronas 2,2 bet pagal normas lyg ir tilpo:/ bent as taip galvojau
Burburbur parašė:
kol kas apie stimuliacijas nešnekėjo. manau po pratekamumo žiūrėsim ką toliau daryt. na prieš stimuliacijas dar reikės kt sugert. man įdomu ką dėl vyriškų hormonų p…
Burbur, o tu kai sakai testosteronas tai turi omeny Testo ar TTH 9TSH)?
ar pas tave abu negeri buvo ar tik vienas?
melisa321 parašė:
Pas mane testosteronas 2,2 bet pagal normas lyg ir tilpo:/ bent as taip galvojau
tai pas tave norma iki 2,6
Bite medu nesa parašė:
Burbur, o tu kai sakai testosteronas tai turi omeny Testo ar TTH 9TSH)?ar pas tave abu negeri buvo ar tik vienas?
testosteronas ir yra testosteronas. testo trumpina jį. tth yra skydliaukės. tsh folikulus stimuliuojantis hormonas.
Burburbur parašė:
tai pas tave norma iki 2,6![]()
O cia normas kiekviena labaratorija nusistato? Nes keistokai atrodo. Na man irgi idomu koks bus jusu gydymas. Laikysiu kumstukus lad jis butu kuo trumpesnis ir su teigiamais rezultatais!
melisa321 parašė:
O cia normas kiekviena labaratorija nusistato? Nes keistokai atrodo. Na man irgi idomu koks bus jusu gydymas. Laikysiu kumstukus lad jis butu kuo trumpesnis ir su t…
taip. normos gali skirtis kiekvienoj labėj. skiedimai skirtingi būna ir t.t. todėl ir patartina kartotis tyrimus toj pačioj vietoj.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai