Mesdu parašė:
Kokį D vitamina duodat mazyliams? Baigiam lasiukus,noriu tiesiog jau pakeisti,aišku ir dėl gerumo ir dėl patogumo.🌲
Nzn ar LT yra, mes naudojam pati paprasciausia tabletemis, jos buvo cirtinu arba apelsinu skonio.
Mesdu parašė:
Kokį D vitamina duodat mazyliams? Baigiam lasiukus,noriu tiesiog jau pakeisti,aišku ir dėl gerumo ir dėl patogumo.🌲
Nzn ar LT yra, mes naudojam pati paprasciausia tabletemis, jos buvo cirtinu arba apelsinu skonio.
oksy33 parašė:
Va va noriu tablečių. Visus vitaminus paduodu ir vis su tais lasiukais,gal keistai atrodys,bet pabodo🙂
Mesdu parašė:
Va va noriu tablečių. Visus vitaminus paduodu ir vis su tais lasiukais,gal keistai atrodys,bet pabodo🙂
Mes jau virs metų tabletemis naudojam. Buvo titis is lt parvezes guminuku multivitaminu, bet kategoriskai atsisako juos kramtyti. Zuvu tauku nera sansu isiulyti. 🤦♀️ Vienus gerus radau nera jokio pašalinio kvapo, tik cirtinu skoni vadenui duoda. Bet negeria nei pro kur. Nustato rimta zvilgsniuka ir sako, kad as geriu tik vandenį. 🤷♀️ Tai kol kas naudojam tik vit d ir fluoro tabletes dantims.
oksy33 parašė:
Mes jau virs metų tabletemis naudojam. Buvo titis is lt parvezes guminuku multivitaminu, bet kategoriskai atsisako juos kramtyti. Zuvu tauku nera sansu isiulyti. 🤦…
Labas😉 o kokias fluoro tabletės naudojat? Čia kažkas paskyrė ar savo nuožiūra? Turite bėdų ar profilaktiškai?
oksy33 parašė:
Nemiga užpuolė, nes Nojus pas teti. O mamai nostalgija. Jo pirmas kalnas
Oi koks šaunuolis!🥰💪 Nenoriu net pagalvoti,galiu tik isivaizduoti kaip sunku kas kart būtent tau kai tokia situacija,jis piktybiskas.
Aš žinok palikdavau mamai keliom valandom isvykdavau iki miesto,man galvoj tik jis,isejom į darželį ok viskas,kazkada čia per karantiną su auklėtoja susiskambinom pliurpiam mudvi( tarp kitko nerealios aukletojos,auklyte) sakau aš nzn ar galėsiu ji palikti aplamai visai dienai kai vėl lankysim🙈 🙂🙈 juokias ji iš manęs,tai sako aš tokia buvau,negaledavau dukrų palikti🙂 Dziaukites motinyste,kol galit ir jeigu galit,tai ir būkit kartu. Nors veziojau kozna diena po 35km,kad tik jam smagu.
Man gal per tuščia širdį,galvoj,namuose...begalo noriu,kad lankytu darželį ,jam patinka,smagu,bet visai dienai nenoriu,būsiu turbut iš tu kur pirma bėgu ir bėgsiu pasiimti🙈😄
Aš žinau negaliu dėl to nes aš pati vieniša jauciuos,mes abu kaip vienas nuo leliuko istisai,visada kartu,jei vyras butų visada gal kitaip butų,nu dabar negaliu aš be Marto,nors žinau pasibaigus karantinui mes tikrai eisim,ir dziaugsiuos dėl jo ir liudesiu😄🙈
Beja klausimas gal kurios mažyliui edenoiditas? mes po tiek ligų turim šita gėrį ir krūva vaistų... lyg ir sveikas,lyg ir gerai viskas,bet turim... prisiziurim profilaktiskai,atrodo kaip ir nieko bet..
Dėl covid ar sirgot kazkas? Tai va sirgo mano mamyte,dedis su teta per sventes net nesusitikom,nes jie susirgo jau gerokai prieš šventes,mamyte turejo kontaktą ir mamyte susirgo,mes visi sveiki,man galimai lyg uosle buvo dingus pora dienu,o siaip visai neblogai mano artimieji atsilaike,dedziui plaučių uzdegimas,mamytei norėjo kibti,bet greit antibiotiku ir atsilaikė. Mamyte inchaliavau ventolinu ,nes plaučius skaudėjo.Sirgo 2sav.
Sveikatos jums ir jūsų artimiesiems!🙏❤️
Rita Ora parašė:
Labas😉 o kokias fluoro tabletės naudojat? Čia kažkas paskyrė ar savo nuožiūra? Turite bėdų ar profilaktiškai?

Mesdu parašė:
Oi koks šaunuolis!🥰💪 Nenoriu net pagalvoti,galiu tik isivaizduoti kaip sunku kas kart būtent tau kai tokia situacija,jis piktybiskas.
Pazystamos berniukui buvo, bet cia no sulaukus berods 3 metu isoperavo. Oatys daktarai pasiūlė. Na pas mane ramu lyg ir nera sergančių covidu. Pati jau senai sirgau. Ačiū dievui. Bet labai ir prisiziuriu, nuo kovo pastoviai sportuoju, rytais begioju, stenguosi sveikai maitintis. Ir neisileidziu jokiu minčių apie jokias ligas. 😁
oksy33 parašė:
Pazystamos berniukui buvo, bet cia no sulaukus berods 3 metu isoperavo. Oatys daktarai pasiūlė. Na pas mane ramu lyg ir nera sergančių covidu. Pati jau senai sirgau…
Tai mamuks ir mums" kazin ar dabar neatkrisit jus"? Vyras sako "ramiai,korona prie koronos nekimba"😄 tai va kad manau seniai persirge esam,tai kažkaip ramus,o ir būtume susirgę visi vienoj troboj🤭🙃
Mesdu parašė:
Tai mamuks ir mums" kazin ar dabar neatkrisit jus"? Vyras sako "ramiai,korona prie koronos nekimba"😄 tai va kad manau seniai persirge esam,tai kažkaip ramus,o ir bū…
Mano draugas sako ta pati 🤣 nebuvau ir nemanau kad susirgsim. O gal jau ir sirgom, bet nejautem nieko. Kas cia zino.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai