nekristaliukas parašė:
sveikos. Patarkit ka daryti..... dvi dienas jau nejauciu judesiuku...ar jau reiketu sunerimti?
![]()
nereikia man gyditoja sake kad taip gali but nes vaikas dar nera didelis pasisukt gali tokioj pozoj ir nieko nejausi nepergyvenk
nekristaliukas parašė:
sveikos. Patarkit ka daryti..... dvi dienas jau nejauciu judesiuku...ar jau reiketu sunerimti?
![]()
nereikia man gyditoja sake kad taip gali but nes vaikas dar nera didelis pasisukt gali tokioj pozoj ir nieko nejausi nepergyvenk
emedita parašė:
as geriu magni + kalci, bet man daktare sake kad magni galiu gert kiek noriu, nors ir savaite, ir visa nestuma kasdien, o kalci man sake ne daugiau 3 savaiciu, tada…
O kiek mg kalcio geri?
Ievutele parašė:
jis vadinamas epiduru-nejautra... tiesiog jei tavo skausmai nepakeliami tai tau leidzia i stubura ir puse kuno nujautrina![]()
aaa tai sita ir zinojau : ) per gimdyma ji ir daro tik nezinojau kaip vadinas
as kdangi skausmo bijau ir negaliu kest tai tikrai sito noreesiu
Manfredukas parašė:
kaip stipriai man pradejo siandiena is vienos kruties begti priespienismaike slapia toi pusei
normalu taip anksti ?
Normalu, man jau senai bega, dabar nurime keliunta savaite
kuo krutine daugiau atlaisvinsi tuo daugiau busi slapia , jei uzdesi liemenele siektiek tvirtesne maziau begs
nakty gali likti net paklode slapia ;)
Manfredukas parašė:
kaip stipriai man pradejo siandiena is vienos kruties begti priespienismaike slapia toi pusei
normalu taip anksti ?
man su pirmaja tas pats buvo, kaip sakant dar jauna nepatyrus buvau viso to galvojau kad kazkas neto nes maniau kad bega tik pagimdzius. bet cia nieko tokio krutys ruosiasi
bus gardaus pienelio
sandraireland parašė:
O kiek mg kalcio geri?
zinok net nezinau, ten tie vitaminai + magnis, tai pagersiu situos tada vel grisiu prie magnio miltuku, nes kol juos geriau nei meslungis trauke, nei pilveli tempe
emedita parašė:
zinok net nezinau, ten tie vitaminai + magnis, tai pagersiu situos tada vel grisiu prie magnio miltuku, nes kol juos geriau nei meslungis trauke, nei pilveli tempe
As irgi kalci geriu man Calcigrana israse ten kalcis+ viataminas D
Man tai daktare sake kad rytoj padarysime kraujo tyrima ir galbut isvis jau jokiu nereikes vitaminu gerti , nes prasideda uogu sezonas ir darzoviu
Kaip manote jus ar reikia visa nestumo metu gerti vitaminus ? Nes viena pazystama sake kad nesamone kad nutrauks vitaminu vartojima nes vistiek gali buti nepakankamai visko is darzoviu ir uogu..
Lorette parašė:
Man tai daktare sake kad rytoj padarysime kraujo tyrima ir galbut isvis jau jokiu nereikes vitaminu gerti , nes prasideda uogu sezonas ir darzoviuKaip mano…
Na taip uogos darzoves prasides ir gausim daug vitaminu
Bet kaip man gyditoja pasake vistiek neisgersi 3l pieno ar kitu vaisiu ar darzoviu reikia dvigubai daugiau
tas teisybe,todel tarkim kalci liepe gerti iki nestumo galo
as sutinku,nors ir esu pries visokiu vitaminus,bet jei reikia tai reikia
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai