aliesik parašė:
Zinoma galima, norint kokibiskai ir labai grazei perkelti reikia naudoti transfer laka:
ar butina transfer laka naudoti? as turiu kazkoki laka, bet itariu ten paprastas lakas skirtas dekupazui
aliesik parašė:
Zinoma galima, norint kokibiskai ir labai grazei perkelti reikia naudoti transfer laka:
ar butina transfer laka naudoti? as turiu kazkoki laka, bet itariu ten paprastas lakas skirtas dekupazui
@@@9 parašė:
sveiki, na jiai lazerinis printeris, darot piesinuka ant nuotrauku popieriaus galima apseiti ir be to lako, del rezultato kokybes nieko nezadu
Braske parašė:
Kad nesimatytu dazymo dryziu naudoti gali tokias kempineles ;)
nzn is kur tokia nusipirkt galeciau, tai gal galeciau ja pakeisti kuom nors, tarkim paprasta indu plovimo kempine?
@@@9 parašė:
nzn is kur tokia nusipirkt galeciau, tai gal galeciau ja pakeisti kuom nors, tarkim paprasta indu plovimo kempine?![]()
Aš naudoju švelnų šepetėlį. Nelieka jokių dryžių ;)
Sos... Nusidažiau dėžutę baltai, bet kažkaip labai vis matosi tos rievės medžio, persišviečia...plius nelygumėliai išlindo, nors ir švitravau, atrodė gerai, o nudažius vis tik išlindo... Ar ten medis koks nekokybiškas ar ką... galiu dabar dar pašlifuoti ar jau taip ir palikti?
Man norisi, kad ji būtų gražiai balta be jokių šviečiančių rievių... Aišku, galiu dar tept ir tept dažų, bet bijau, kad toks storas dažų sluoksnis man sutrūkinės po to
flavuss parašė:
Sos... Nusidažiau dėžutę baltai, bet kažkaip labai vis matosi tos rievės medžio, persišviečia...plius nelygumėliai išlindo, nors ir švitravau, atrodė gerai, o nudaž…
speju, kad dezutes negruntavot? o reikia, kitaip viskas matisis ir jei dazai kokibiski ir 50 sluoksniu patepus nesutrukines jums nieko....
aliesik parašė:
speju, kad dezutes negruntavot? o reikia, kitaip viskas matisis ir jei dazai kokibiski ir 50 sluoksniu patepus nesutrukines jums nieko....
gruntavau. Todėl ir pasimetus kodėl tokia nesąmonė darosi.
Aš beveik viską gruntuoju...
flavuss parašė:
Na iki šiol nesiskundžiau sažais. Tokius naudoju
Bet labai storai ir netekdavo tepti
sitie tikrai geri, pati juos naudoju, nebijuokyt tept tarp slifavimu
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai