aliesik parašė:
cia strukturine pasta![]()
tai dar as zalia ,zinau kad tokia yra,bet nenaudojus
aliesik parašė:
cia strukturine pasta![]()
tai dar as zalia ,zinau kad tokia yra,bet nenaudojus
aliesik parašė:
kodel nepasijieskot informacijos internete?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=91F_whZ7Yuc
kad as suprasciau rusiskai butu gerai
aliesik parašė:
kaip pirmam kartui na tikrai neblogi![]()
pasirodau ir as
![]()
labai grazi dezute
jei nesunku gal galit parasyt visa darbo eiga, esu naujoke, vargstu as su dekupazu kol kas
aciu
@@@9 parašė:
atsiprasau kad as taip ikyriai bet gal kas patars, cia nebaigta dezute, galvoju servetele toje vietoje klijuoti, bet nesugalvoju ka dar galeciau padaryti ant dangte…
dek iskilius trafaretus su strukturine pasta is abieju sonu (pilnai per visa, aplinkui), tik nezinau ar supratai
na, kazka panasau, kaip sitas mano deklas:

trafaretus isdeliok taip, kaip toje didziojoje nuotraukoje. Ir tavo atveju, as jau daryciau tamsia dezute, tokios spalvos, kaip serveteles remelio spalva. Pirma nudazyciau trafaretus sviesia, dabar esama spalva, tada paskui nudazyciau tamsia, ir galiausiai vietomis padaryciau patrynimus su svitrine kempinele ("Aliesik" tau gali padeti siuo klausimu. Ji yra padariusi viena sav dezute su patrintais trafaretais
). Nes priesingu atveju, nebus vientisas darbas, bus tarsi "uzklijuotas lipdukas" (kalbu apie servetele).
Bet cia tik mano nuomone
Su nekantrumu laukiu, galutinio rezultato
@@@9 parašė:
nudaziau dezute su beicu, po to su baltais dazais, norejau paslifuoti, kad prasimustu rudumas, bet niekas man nesitrina, gal kempinele netinkama?kas galetu cia buti…
Po vieno sluoksnio tose vietose kur nori kad prasimustu spalva reikia itrinti zvake arba muila, tada tepti kita spalva ir turi pavykti
rududu parašė:
dek iskilius trafaretus su strukturine pasta is abieju sonu (pilnai per visa, aplinkui), tik nezinau ar supratai![]()
![]()
Rududu grazu, labai tvarkingai, kaip strukturinius piesinius dazai kita spalva?kai isdziuna forma uzdedi trafareta ir nudazai?
@@@9 parašė:
atsiprasau kad as taip ikyriai bet gal kas patars, cia nebaigta dezute, galvoju servetele toje vietoje klijuoti, bet nesugalvoju ka dar galeciau padaryti ant dangte…
Cia dar viena odeja kaip galima papuosti plota kur baigesi servetele-vienos kanadietes laaabai grazus darbas
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai