Cavy parašė:
Oi kaip fainiai, galėtumėt kiekvieną savaitę dalintis 😍👍🏻
Nuo balandžio 1 pradeda eiti į daržiuką, tai klausimas kiek čia dar tokius sąrašiukus darysiu 😁
Kol darysiu galėsiu pasidalinti 😁
Cavy parašė:
Oi kaip fainiai, galėtumėt kiekvieną savaitę dalintis 😍👍🏻
Nuo balandžio 1 pradeda eiti į daržiuką, tai klausimas kiek čia dar tokius sąrašiukus darysiu 😁
Kol darysiu galėsiu pasidalinti 😁
17+mėn
Blynai, gr jogurtas, vaisių tyrelė.

Kiaušinis, po gabalėlį tarkuotos kriaušės ir cukinijos, šlakelis pieno, po 1v,š paprastų ir avinžirnių miltų, žiupsnis cinamono. Kepta ant kokosų aliejaus.
Visgi kitokoe miltai visai nedraugauja su vafline. Norėjau vafliukus kepti, kimba. Kai darau tik su kvietiniais miltai, viskas kepa puikiai.
Kruopų ir sėklų mišinys (kažkada buvau kėlusi), tarkuotas moliūgas, keli špinatai, ir mėsytė smulkinta iš sultinio. Agurkas.

Po pietų miego nedaviau jokio užkandžio, kas būdavo išsireikalauta, tai valgė kuo gražiausiai. Matyt teks pasistengti neįmanoma - kuo mažiau suktis virtuvėje ir negundyti užkandžiais ☺️👍🏻
Pica 🍕🤤

Pusė batato ir pusė nedidelės bulvės, išviriau. Sutryniau šakute. Kai pravėso įtarkavau gerą žiupsnį kietojo sūrio ir 1v,š miltų. Su šakute puikiai viskas susimaišė. Tada iškart ant sviestinio suformavau paplotį. Pomidorų tyrės, picos prieskonių (rekomenduoju, naudoju jau seniai, ten tik žolelės). Tada sūrio, kumpelio neturėjau, tai nespjaunu ir i dešrelę kartais, tuomet smulkinta cukinija ir pomidoras. 15min 220C. Nu kaip skaniai 😁 aš pusę pasiėmiau, užsibėriau druskos ir sirachos 🤤🍕
Cavy parašė:
Pica 🍕🤤
🤤🤤 aš nesuprantu, iš kur pas Jūs tiek idėjų maisto gaminime. Tiek receptų primastyt ir pagamint mokėt.. 🤔 Jūs šaunuolė!
Mano vardass parašė:
🤤🤤 aš nesuprantu, iš kur pas Jūs tiek idėjų maisto gaminime. Tiek receptų primastyt ir pagamint mokėt.. 🤔 Jūs šaunuolė!
Ačiū už gražius žodžius ☺️👌🏻
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai