2018.11.11 16:50 (prieš 7 m.)
leliuone parašė:
Visus mazylius su praejusiais gimtadieniai
Mes po truputi savobplanuojam, bet va cia man ir kyla viduj nesutarimu, kad visiem…
Na nežinau.. Čia gal jau formuojasi toks charakteris, nes aš irgi nedažnai palieku. Būna su vyru lieka jeigu aš pas kosmetologę ar pas draugę vieną ar kitą išlekiu prasiblaškyti bet max 2,5valandos. Na nors vyras visada kiekvieną dieną išeina į lauką su sūnumi vieni ir namie kada būna tai užsiima su juo tai su tėčiu jokių problemų. Ir su močiutėm ir seneliais fainiai žaidžia, bet tik savo mamai esu palikusi esant reikalui trumpam. Tai pas senelius ant rankų viskas oki. O pas kitus svečius tai ir nėra reikalo, kad ant rankų eitų, pakanka pabendravimo. Jeigu kas paima tai neverkia, bet ilgai jau nenori būti
O per gimtadienį tai ir ant rankų buvo pas mus , bet daug ropinėjo (manasis dar nevaikšto). Šauniai ten jam buvo, matėsi, kad patiko. Patiko su vaikučiais bendrauti tik virktelėjo, kada SU GIMIMO DIENA visi dainavo, labai garsiai tai tada pašnybždom pabaigė
... Grįžome namo po šventės, vaikas patenkintas šoka, tikrai jokio streso svečiai nesukėlė jam. Kompanijos žmogus matyt
..