Neštumass parašė:
Sveikos.. taigi atėjo mano tos nelemtos mm..
Kiek laiko velavo mm
Neštumass parašė:
Sveikos.. taigi atėjo mano tos nelemtos mm..
Kiek laiko velavo mm
Grante 30 parašė:
Kiek laiko velavo mm
4d
Neštumass parašė:
4d
Man 9d ir vaiduokliavo nt, bet va pabego
Grante 30 parašė:
Man 9d ir vaiduokliavo nt, bet va pabego
Labai gaila..
Sveikos, jau nebezinau ka ir galvoti. Siandien jau 18d kai nera mm, nt neigiami. Nera taip buve kad tiek ilgai veluotu, kai turejo prasideti mm labai skaudejo pilva kokia savaite laiko, bet taip ir nepasirode. Jau uzsiregistravau pas gydytoja, taciau teks palaukti. Jau kelios dienos kai atsirado silpnumas ir pykinimas, siek tiek skauda krutine, labai daug baltu isskyru (kaip kremas) labai norim leliuko, bet manau kad jau nt tikrai rodytu
Taskute parašė:
Sveikos, jau nebezinau ka ir galvoti. Siandien jau 18d kai nera mm, nt neigiami. Nera taip buve kad tiek ilgai veluotu, kai turejo prasideti mm labai skaudejo pilva…
Man kai buvo panasus simptomai,nt neigiami, tai rado cista,israse duphastono ir issauke mm, praneskit ka jums pasakys.
Ayta parašė:
Man kai buvo panasus simptomai,nt neigiami, tai rado cista,israse duphastono ir issauke mm, praneskit ka jums pasakys.
As ta pati galvoju, nes labai daug panasiu simptomu :/
Sveikos! Nu žinokit net nežinau ką galvoti. Mmm vėluoja košmariškai ilgai, net baisu sakyti ( apie 2 mėnesius
) Žinau, galvosit kodėl tik dabar susirūpinau, bet esmė tame, kad man mm visada pasirodo po ilgo laiko, bet šį kartą jau sunerimau ne juokais.. Neštumo testai ( dariausi 3 skirtingais laikais ) visi buvo neigiami, jokių požymių nejaučiu, nei krūtinė jautri, nei pykina, absoliučiai nieko. Užsirašiau pas gine kovo 4, bet dar daug laiko, labai ilgai laukti, nerimas tiesiog žudo. Tikrai net nežinau ką galvoti. Gal esat kuri susidūrus su tokia situacija?
Nežiniukė2021 parašė:
Sveikos! Nu žinokit net nežinau ką galvoti. Mmm vėluoja košmariškai ilgai, net baisu sakyti ( apie 2 mėnesius) Žinau, galvosit kodėl tik dabar susirū…
Priezasciu ne viena gali but kodel dingo:cistos, hormonu disbalansas, skydliaukes problemos, stresas...
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai