Zylutėė parašė:
Man irgi atrodo kūnas patinėslaukiu kada viskas issivaikscios .. kolkas kasdien prarandu po priaugtu 25 kg po 1kg 2..
reikia laiko.
Nuraminot mane visos🙏
Aš truputį daugiau priaugau, tikiuosi ir man gerai kris svoris🙂
Zylutėė parašė:
Man irgi atrodo kūnas patinėslaukiu kada viskas issivaikscios .. kolkas kasdien prarandu po priaugtu 25 kg po 1kg 2..
reikia laiko.
Nuraminot mane visos🙏
Aš truputį daugiau priaugau, tikiuosi ir man gerai kris svoris🙂
koko_shanel parašė:
Laba,
Buvo 7 parą šuolis tikėtina, nes kabojo ant papulio 2+h. Išlaukiau, maitinau kiek …
O kaip jus migdote prie saves? Pvz nakties metu? Ant krutines dedat?
Ar keliate nakti dar savo leliukus, ypac kuriems jau 3 sav +? Ar leidziat miegoti kiek nori? 🥱
Ir ar yra pas ka lelius krenkscia/stena? Pvz
Po maitinimo nakti, atruginus, net palaikius staciai, paguldzius i lovyte prasideda toks kaip krenkstimas/stenejimas. Buna ir dienos metu. Net israusta nuo to garso leidimo.
Turtle parašė:
Ar keliate nakti dar savo leliukus, ypac kuriems jau 3 sav +? Ar leidziat miegoti kiek nori? 🥱
Ir stena ir krenksti ir kokiu tik garsu neleidzia😁😁
Turtle parašė:
O kaip jus migdote prie saves? Pvz nakties metu? Ant krutines dedat?![]()
Aha, ant krūtinės guldomės arba vyras arba aš. Nurimsta tada labai greit, kai jaučia savo žmogų šalia. Tik aišku užmigti nereikia tokioj pozoj, mes kokia 15min taip pagulim ir guldom į lovelę 😊
Pabandykit įvynioti į vystyklinį merliuką ir su juo dėti į vandeniuką. Aišku ir judesiai labai ramūs ramūs turi būti. Drabužėlius ir rankšluostį prieš maudynes pašildykite ant radiatoriaus, kad dėti ant kūnelio šiltučius, na ir pirtelė vonioj turi būti 24+. Dar galit bandyti kartu eiti maudynių, jeigu turit vonią, skin to skin mažina stresą. Nemaudykite dažnai, tokiems mazgiams užtenka karto dviejų per savaitę, neišsipurvina gi jie;)
Sveikos visos 😊 na ką prisiduodu ir aš. Su plyšimais ir pjovimais 2023-02-22 lygiai 39 savaičių, pasaulį išvydo sūnus Leonardas 🥰 svėrėm 3, 760 g. , o ūgis 54 cm 🥰 vaikas sveikas ir laimingas 🥰 aš lėtai, bet užtikrintai judu ir atsigaudinėju, svarbu, kad vyras palatoj kartu, labai padeda.
noriu pasidalinti savo atradimu, ypac tom, kuriu leliukai sunkiai susidoroja su didele pieno srove. Man padeda sitas 'siurbtukas'. Jis kiekvieno maitinimo metu apie 50-60ml pieno surenka(bent pas mane), kuris siaip butu sugertas i tamponeli liemenuke. Tai per diena kai daug maitinimu, labai nemazai pienuko susirenka pasidet i saldikli ar saldytuva 😊😊 https://www.4trimestras.lt/produktas/haakaa-vakuuminis-pientraukis-150ml/
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai