zigzag parašė:
Žiauriai faina gydytoja Leščiova![]()
O kaip ta leskova atrodo? 🤔 Ir man idomu kas per geris😅
Josvainių g. 2, Kaunaszigzag parašė:
Žiauriai faina gydytoja Leščiova![]()
Tarakonas parašė:
I google įsiveskit Jelena Leščiova ir pamatysit kaip atrodo😁
Tarakonas parašė:
Įdomu man teks gyvai susipažinti ar ne😂ir aš noriu prie to gerio😅😂
Inai gimdyklose būna ,gal susitiksit 😁
As taip pat gulejau nuo sios savaites pirmadienio iki ketvirtadienio, tai personalas super tikrai. Visos buvo malonios - tiek gydytojos, tiek sesutes. Maistas aisku be druskos, bet tikrai valgomas (jei kam idomu, galiu ir foto ikelti). Palatos svarios ir tvarkingos, valo 2 kartus per diena.
empressa parašė:
As taip pat gulejau nuo sios savaites pirmadienio iki ketvirtadienio, tai personalas super tikrai. Visos buvo malonios - tiek gydytojos, tiek sesutes. Maistas aisku…
Imeskit maisto nuotraukas, jei nesunku ;) man gimdymas nusimato tik vasari, bet renkuosi tarp antros ligonines ir Kauno kliniku
Kauno klinikose maista jau zinau, nes teko visa birzeli gulet, idomu kaip sioje ligonineje
Irvutė parašė:
Imeskit maisto nuotraukas, jei nesunku ;) man gimdymas nusimato tik vasari, bet renkuosi tarp antros ligonines ir Kauno klinikuKauno klinikose maista jau zinau,…
Galesiu imest pietų ir vakarienes foto😁
zigzag parašė:
Aš ir dabar čia guliugal žinot kaip yra su lauknešeliu perdavimu savaitgaliais ir darbo dienomis? Kur vyras gali perduoti, ir kokiom valandom?
Kaip paskelbta FB "Kauno klinikine ligonine", tai 10-12h ir 16-18h atnesti galima ir tiesiai pro duris eiti kur po desine.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai