www.moteris.lt/sveikata/kaip-suliekneti-po-gimdymo-asmenine-2-vaiku-mamos-patirtis.d?id=62225097
gal kam idomu bus pasiskaityt
www.moteris.lt/sveikata/kaip-suliekneti-po-gimdymo-asmenine-2-vaiku-mamos-patirtis.d?id=62225097
gal kam idomu bus pasiskaityt
Labas mamutes
Kaip laikotes?
Kaip savaitgalio pradzia?
mes jauciames puikiai
vakar vakare su vyru gulim lovoj ir tiek maziukas spardos, atsidengaiu pyzama, ir nemoku pasakyt ka jis ten isdarynejo, plaukiojo, o gal zaide, tai tokiais guzais, bangom visas pilvas, tai oj oj oj
Oj tie mano sonkauliai kencia...
Siandien su vyru pagaliau ratus nupirkom musu berniukuj

Dovilyteee parašė:
Labas mamutes![]()
Kaip laikotes?Kaip savaitgalio pradzia?
![]()
…
O kaip masu vezimelis tik kad jusu zalias su jodu musu rudas su smeliniu
saunus pasirinkimas
Mano mazylis ir megsta mano sonkaulius
Smice parašė:
O kaip masu vezimelis tik kad jusu zalias su jodu musu rudas su smeliniusaunus pasirinkimas
![]()
Kazkoks labai tvirtas ir patikimas pasirode
Dovilyteee parašė:
Kazkoks labai tvirtas ir patikimas pasirode![]()
Aha ir lengvutis labai
kas mum moterim ir svarbu
metuutis parašė:
Labukaman ir per viena taip, per kita anaip
![]()
nu grazus pirkiniukai pas mamytes;) kaip diena praleidot? as tai pas gyd buvau,bilioteni pasiemiau dviem savaitem
metuutis parašė:
sveikutenu va, pagaliau ramiai galesi leist dienas ir nereiks nervuotis
as tai namie, pagulineju, pavalgau, pasedziu prie pc ir tiek
![]()
tai liux,taip ir turi buti,ir pamatysi lelius bus tavo ramus nes tau niekas nervu negadina
savo darbe tiek visu nebekenciu sunsnukiu kad nezinau ar isvis ten benoriu gryzti
metuutis parašė:
gadina ir man nervus, tik ne darbas, siaip zmones tiesiog.. bet tenka susitaikyt. nebekreipiu demesio.. nu bent jau bandau nebekreipt demesio![]()
man darbas patinka bet zmones su kuriais dirbu labai nekokie pasitaike
pirmus pora metu darbe buvom puiki komanda bet paskui visi keitesi darbuotojai po truputi ir db dirbu su gyvaciu lizdu, visi is to pavydo kad gavau paaukstinima bando mane sutrypti...slykstu tiesiog
na nieko mamyte,davai sutariam kad jokiu nervu,kad jokiems nieksams neleisim musu nervuoti!
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai